Challenge

Misschien heb je via Facebook al het één en ander langs zien komen, want 1,5 week geleden plaatsen we iets op Facebook en daarna ontplofte onze telefoontjes. Onze oproep voor 30 handletterfans werd door meer dan 250.000 mensen bekeken en er kwamen 4,5 duizend reacties onder te staan. Wow! We hebben uit al die reacties een selectie gemaakt en uit die selectie zijn er ongeveer 30 geselecteerd om ons te helpen bij de challenge.

Wat is een challenge?

In een bepaalde periode creëer je met zoveel mogelijk mensen iets binnen een bepaald onderwerp. Een challenge is ervoor om elkaar te ontmoeten (online), elkaar te inspireren en te leren van elkaar en experts.

Wat houdt onze challenge in?

Elke zondag posten we een nieuwe opdracht en elke werkdag posten we een voorbeeld van hoe je de opdracht kunt interpreteren. Voel je vrij om je eigen creatie ervan te maken. De voorbeelden worden gemaakt door het clubje geselecteerde handletterfans. Elke week selecteren we een aantal toffe creaties om te delen met alle andere handletterfans. Daarvoor moet je je creaties delen met #hemelsblauw. Anders kunnen we de foto niet vinden.

Wat is het doel van onze challenge?

  • Met elkaar in contact komen: Dat is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Het community-gevoel willen we versterken.
  • Inspireren: zoveel mogelijk mensen inspireren om weer eens iets met pen en papier te doen. Ook omdat je er heel ontspannen van wordt.
  • De drempel verlagen: Veel mensen durven niet aan iets nieuws te beginnen, omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen. Iedereen die kan schrijven, kan handletteren. Dat is ons motto!

Hoe kun je meedoen?

 

Denk je dat iemand die je kent dit ook leuk vindt? Deel het dan gerust!