Ik verveel me

Het is eigenlijk een zin die je mij zelden hoort zeggen. Ik heb eigenlijk altijd wel iets te doen en ik kan ook heel goed bankhangen. Maar toch, soms verveel ik me ook en wat moet je dan? Ik ga het vandaag niet hebben over wat verveling eigenlijk is en of je het wel moet tegengaan. Dat komt later in de serie, dus als je daar benieuwd naar bent, blijf ons dan volgen via Social Media.

YouTubers

Vandaag deel ik mijn favoriete YouTubers met je en geef ik wat leuke kijktips. En geloof me, op YouTube hoef je je eigenlijk nooit te vervelen, er komt steeds weer een nieuwe leuke suggestie bij! Kies de YouTubers uit die jij leuk vindt, op sommige dagen kijk ik liever naar de video’s van de één en op sommige dagen kijk ik liever naar video’s van de ander.

Vera Camilla

Ik kijk elke video van Vera. Ze maakt voornamelijk beautyvideo’s. Ik mis geen enkele video, omdat ik de manier waarop ze naar zichzelf kijkt heel inspirerend vind. Daarnaast maakt ze video’s over heel veel verschillende beautyproducten. Ik vind het erg leuk dat ze ook beautyproducten laat zien, die ik zelf niet kan aanschaffen. Zo krijg ik toch een beeld van al die luxe producten. Daarnaast kan ik met de low budget merken zelf ook uit te voeten. Ik heb verschillende producten op aanraden van haar gekocht bij winkels als Hema, Etos en Kruidvat.

Ik ben dol op een aantal series van haar. Deze raad ik je aan om te kijken als je je verveelt:

  • ‘Eerste Indruk’ en ‘Real or Deal’: Dit zijn video’s waarbij Vera producten voor het eerst probeert of waarbij de een luxe beautyproduct vergelijkt met een dupe en vervolgens kijkt voor welke je het beste kunt gaan.
  • ‘Real Beauty’: Dit zijn video’s waarin ze anderen inspireert het ideaal beeld los te laten en jezelf goed te voelen in je eigen lichaam.

Deze video vind ik geniaal en het perfecte voorbeeld van wie ze is en hoe ze met haar volgers omgaat:

Boncolor

Bonnie is een leuke Rotterdamse die haar leven vastlegt. Ze upload elke week drie vlogs en één extra video. Ik vind het leuk om een kijkje te nemen in haar leven. Het is leuk om te zien dat ze met kleine dingen heel gelukkig is. Ik vind ook dat erg inspirerend en vooral heel relaxed om naar te kijken. Niets hoeft, alles mag. Ik ben helemaal wild van haar Vlogmas (vlogs tijdens december, als een soort adventskalender).

Deze tips heb ik voor je als je je verveelt:

Ik vind dit een hele leuke video:

2WMN

Stiekem zijn zij exact wat wij willen worden. Wat een leuk duo zijn Willemijn en Martine en wat is het leuk om zo onderdeel te zijn van hun leven, althans dat vind ik. Zij zijn lekker normaal, grappig, sprankelend en heel eerlijk. Heerlijk om aan het begin van de avond van je kopje thee te genieten met deze dames.

Ik vind deze video’s ideaal voor als je je verveelt, een halfuurtje voor dat je weg moet:

  • 2Vlog: Ik vind de vlogs het leukst om naar te kijken.
  • Daarnaast hebben ze ook een hele leuke blog, waar je uren op kunt doorbrengen.

De extra video’s zijn ook erg leuk:

Vet gezellig!

De weekvlogs van Alwin en Saske zijn super leuk. Het is een stel wat woont in Rotterdam en ook zij filmen hun leven. Ik ben vooral fan van hun extra video’s en hun budgetchallenge. Ben je benieuwd?

Deze video’s vinden wij een aanrader voor als je even niets te doen hebt:

  • Weekvlogs 1-100: Zo krijg je een leuk kijkje in de keuken bij Saske en Alwin thuis.
  • Smaakt ’t XL: In deze serie proberen Saske en Alwin samen met een gast allerlei soorten voedsel uit.

Deze video vind ik erg leuk:

Overig

Mocht je al deze video’s al gezien hebben of vind je deze YouTubers niet leuk? Hier kijk ik ook met regelmaat naar:

  • NikkiTutorials: Een knappe dame uit Nederlands die het wel heel ver schopt! Ik kijk niet naar al haar video’s, maar ik vind het wel heel leuk om af en toe eens te kijken.
  • Unboxing: Het voelt als een cadeautje krijgen, dat vind ik echt. Zoek op YouTube naar ‘unboxing’ en geniet ervan!
  • Shoplog: Wil je weten wat er in de winkels hangt of vind je het leuk om te kijken hoe kleding bij een ander staat? Ga dan op zoek naar shoplogs.

Ik denk dat je wel even vooruit kunt! Wie is jouw favoriete YouTuber? Laat het ons hieronder weten!