De zomer is begonnen! Kijken jullie er ook zo naar uit? Met de voetjes omhoog en lekker in de zon bakken. Wij hebben er zin in! Vandaag delen we een aantal toffe sieraden, die voor ons het zomerse gevoel helemaal afmaken. Kijk je mee?

Inspiratie

Als we richting de zomer gaan, heb ik altijd de behoefte op mooie zomerse plaatjes te verzamelen op Pinterest. Het helpt me om de laatste loodjes van het werk even achter me te laten en alvast wat voorpret te hebben. Heerlijk! Je kunt natuurlijk voor allerlei zomerse items inspiratie opdoen. Deze keer ging ik op zoek naar een zomerse uitstraling door mijn sieraden. Ik vind daar de (rosé) goude gloed goed bij passen. Ik maakte twee moodboards.

 Oorbellen

Ik ben gek op oorbellen. Ze maken mijn outfit af en je kunt ze dragen zonder er last van te hebben. Daarnaast vind ik het ook leuk om te variëren met oorbellen. Zo heb je steeds een andere look. Deze oorbellen zijn van Lucardi. Ze zijn trendy, van goede kwaliteit, licht van gewicht en betaalbaar.

Ik vind het heel leuk om deze oorbellen als set te dragen. Het geeft me een heerlijk zomers gevoel! Wat vinden jullie van zo’n setje?

Horloge

Ik draag eigenlijk bijna nooit een horloge. Het zit me vaak in de weg. Hanneke draagt vaak een horloge. Het helpt haar om de tijd goed in de gaten te houden. Wij beide zijn niet zo’n ster in klokkijken, dus kiest Hanneke eigenlijk altijd voor een digitaal horloge. Dan weet ze hoe laat het is, zonder de streepjes te tellen 😉

Hanneke draagt dit horloge van Lucardi met veel plezier. De kleur matcht leuk met haar outfits en de weet nu altijd hoe laat het is!

Wat voor sieraden draag jij graag? Neem eens een kijkje bij Lucardi!