Heb jij net zoveel passie voor papier als wij? Dan hebben wij een erg leuke tip voor je!
Op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober vindt PaperPassion plaats in de Koepelhal in Tilburg, een supertoffe locatie!

Wat is dat dan?

Op dit evenement kom je van alles tegen om te bekijken en te doen. Van uitgevers tot designers en van papierscheppen tot kalligrafie, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Als het maar met papier te maken heeft.
PaperPassion: “Een hippe interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier, foto’s en beelden in al zijn vormen! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan en lekker shoppen of aanschuiven bij bloggers en vloggers voor informatie, inspiratie of make&takes. Start met een persoonlijk boek in de Art Journaling hoek, maak boomhangers van papier ofvouw en beplak een ludieke lamp. Heb je moeite om planten in leven te houden? Of kan je maar niet die ene plant vinden die echt bij jou interieur of persoonlijkheid hoort? Maak dan je eigen kamerplant van papier!”
koepelhal

En nu komt het:

En weet je wat nou eigenlijk het leukste is? Wij zijn er ook! Woohoo! En niet als bezoekers (al was dat ook al leuk geweest) maar als bloggers. Wij zijn te vinden op het bloggerplein waar we klaar staan om jullie te ontmoeten. Wat we zelf misschien nog wel het allerleukst vinden: we gaan een masterclass geven! Dit is wat we over de masterclass zeggen op de website van PaperPassion:

“Een handletterposter zonder bijpassende illustraties?
Saai! En daarom dagen we je uit om tijdens onze masterclass de basis van het handletteren onder de knie te krijgen en daarbij mini-illustraties te maken. Aan het einde van de masterclass krijg je een boekje vol tips en trucs en natuurlijk je A4 poster mee naar huis!
Je hoeft voor deze masterclass geen teken- of schrijftalent te zijn. We leren het je in 1,5 uur en we weten zeker dat je het kunt! :)”

logopaperpassion-fc-datumWinactie

Wij kunnen eigenlijk geen redenen meer bedenken waarom jij niet zou moeten gaan! En omdat we het leuk vinden als jullie komen, geven we 1×2 kaarten en 1×3 kaarten weg, houd daar onze Facebookpagina of Instagram voor in de gaten. Wie weet zien we jou met 1 of 2 vriendinnen wel op PaperPassion 2016! Spreek ons dan gerust even aan, we vinden het leuk om jullie ‘in het echt’ te ontmoeten!

Meer lezen over onze masterclass en over PaperPassion of tickets kopen? Dat kan op de website van: PaperPassion

(Tipje: ben je bij de winactie de kaarten misgelopen? Als je in onze webshop kaarten bestelt, stoppen wij daar een tegoedbon voor €1,50 korting op de entreeprijs bij!*)

*Zolang de voorraad strekt.

Kom je ook?

En wil je je aanmelden voor onze masterclass op vrijdag 28 oktober? Hier kun je dat doen!.

Hekwerk wordt ArtWork

Wij hebben een stukje hekwerk aan de buitenkant van de Koepelhal tot onze beschikking en daar gaan we wat leuks mee doen! Samen met een aantal illustrators toveren we de spoorzone in Tilburg om tot een creatieve walk of fame. Ons stuk hekwerk zal bestaan uit een krijtbord waar je mee op de foto kunt! Gebruik de hashtag en post je foto op social media. De leukste foto krijgt toegangskaarten voor volgend jaar!

Zien we je daar? 🙂