Op 19, 20 en 21 oktober is het weer zover: PaperPassion vindt plaats in de Koepelhal in Tilburg! Ook dit jaar zijn wij weer van de partij en kun je een workshop bij ons volgen. Meer weten? Lees snel verder!

De organisatie van PaperPassion over het evenement: ‘Een hippe interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Kom lekker shoppen of aanschuiven bij de deelnemers en specialisten voor informatie, inspiratie en beleving! Ook zijn er diverse designers die je verrassen met een gratis make & take!’

Klinkt leuk toch? Vorig jaar hebben wij het erg naar ons zin gehad. De hele Koepelhal zal gevuld zijn met standhouders die de moeite waard zijn om te bezoeken. Dit jaar zijn wij aanwezig op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober.

Tickets voor de beurs kun je online, maar ook aan de kassa ter plekke kopen voor €8,50.

koepelhal PaperPassion

Boekhandel Buitelaar op PaperPassion

Op donderdagmiddag 19 en vrijdagmiddag 20 oktober zijn wij te vinden bij de stand van boekhandel Buitelaar. Donderdag zal dit tussen 13.30 en 15.00 uur zijn. Op vrijdag vind je ons daar van 14.30 tot 16.00 uur. Deze boekhandel heeft een ruime collectie van hobby en DIY-boeken die ook te verkrijgen zullen zijn op PaperPassion 2017. Wil je een praatje met ons maken, je boek gesigneerd hebben of heb je een prangende handletter-vraag? We zien en helpen je daar graag!

Workshops

Ook dit jaar geven we weer handletterworkshops!
Op de website van PaperPassion kun je over onze workshops het volgende vinden:
“Jouw handlettercreaties naar ’n level hoger. We gaan ervan uit dat jij al een beetje kunt handletteren. Misschien heb je al geoefend met ons eerste boek ‘Leer handletteren met hemelsblauw’? We zullen de basis van het handletteren overslaan en je uitdagen om je handletteren naar een hoger level te tillen. Zien we je daar? TIP: Probeer zo snel mogelijk aan te melden, vorig jaar zaten onze masterclasses heel snel vol. Het is handig als je de basis van het handletteren al onder de knie hebt. Heb je dit nog niet, maar wil je wel graag meedoen? Oefen dan eens met ons eerste boek Leer handletteren met hemelsblauw.”

Het volgen van een workshop kost €15 euro per persoon.

Wat krijg je voor het inschrijfgeld: Je krijgt een stevige elastomap mee, zodat jouw handlettercreatie heel thuis komt. Daarnaast krijg je ook onze lievelingspen (waar je tijdens de masterclass mee werkt) mee, zodat je ‘m thuis af kunt maken of er nieuwe creaties mee kunt maken!

We geven workshops op:
Donderdag 19 oktober
10:30 – 11:30 uur
12:00 – 13:00 uur

Vrijdag 20 oktober
10:30 – 11:30 uur
13:00 – 14:00 uur

LET OP: reserveren is vereist. Vol is Vol. Er is plek voor maximaal 20 personen per workshop.
Inschrijven voor de workshops kan HIER.

Zien we je daar?