Kerstkaarten

Nog even en dan staat de kerst weer voor de deur. Een periode waarin we tijd doorbrengen met familie en vrienden en waarin we als Nederlanders meer dan 160 miljoen kaartjes versturen. Dat zijn er gemiddeld zo’n 10 per Nederlander. Een kaartje krijgen is leuk, maar een kaartje sturen is nog veel leuker. Wil jij ons helpen om mensen gelukkig te maken met de kerst?

Kaartje2go is een kaartenwebshop waar jij zelf je kaarten (en dus ook kerstkaarten) kan maken en versturen. Kies een mooie kaart, pas hem aan en verstuur ze direct naar je familie en vrienden. Eenvoudiger kan bijna niet! Kijk je mee?

Kaartje2go

Bij Kaartje2go kun je zelf je kaart of fotokaart maken en zij helpen je daar een handje bij. Ze hebben inmiddels al meer dan 1.000.000 blije klanten, die regelmatig online via Kaartje2go een kaartje maken en sturen. Kaarten versturen kan tot ‘s avonds 20:00 uur. Tot die tijd kun je nog kaarten bestellen en gaan ze die dag nog op de post. Ideaal!

Kerstkaarten-actie

Wij hebben verschillende toffe kaarten besteld bij Kaartje2go en daar willen we iets bijzonders mee doen. Eerder deden we deze oproep via Facebook en dat is natuurlijk niet voor niets. We wilden dat je alvast nadacht over wie je in het zonnetje zou kunnen zetten deze feestdagen, door hem of haar een kaartje te sturen.

Wij willen graag de eerste zet geven voor een kettingreactie. Wij geven 10 kaarten weg. Jij kunt aangeven welke kaart je wilt gebruiken om aan iemand in jouw omgeving te sturen. Ontvang jij die kaart van ons, dan willen we jou vragen om ook een kaart (of meerdere) weg te geven, met exact dezelfde boodschap. Op deze manier kunnen we heel veel mensen in onze omgeving in het zonnetje zetten! Dus: Als jij een kaart ontvangt van ons, dan stuur je die naar de persoon die dat goed kan gebruiken, tegelijkertijd stel jij één of meerdere kaarten beschikbaar en stuur je die naar mensen die ‘m vervolgens doorsturen en ook weer kaarten beschikbaar stellen. Mocht je geen kaart van ons ontvangen, maar vind je dit wel een topidee? Begin dan gerust zelf met het beschikbaar stellen van één of meerdere kaarten.

Het lijkt ons tof om te zien hoeveel mensen hierdoor in het zonnetje gezet worden, daarom kun je de ontvanger vragen de kaart te delen op social media met #hemelsblauw.

Kaarten

Kijk je mee? Dit zijn de kaarten die wij besteld hebben bij Kaartje2go.

1 Deze kaart is ideaal voor iemand die een nieuwe woning heeft!

2 Een vrolijke kaart voor de feestdagen

3 Een lief kaartje voor een lief persoon

4 Voor iemand die wel een knuffel kan gebruiken

5 Een nog een knuffel!

6 Een heel mooi kaartje voor de feestdagen

7 Om iemand te bedanken

8 Hihi, zo leuk! Ideaal voor kerst

9 En deze ook!

10 Sparkle!

Meedoen?

Laat hieronder weten welk nummer kaart je graag wilt ontvangen en met welke reden je die naar iemand uit jouw omgeving wilt sturen. Je kunt ook meedoen via Facebook!

gesponsorde blog hemelsblauw advertorial