Bij onze favoriete vloggers komen we de producten van Lush vaak tegen, maar zelf hadden we er geen ervaring mee, tot in 2018! Ja ja, vorige week heb ik een week lang gebadderd met Lush en dat beviel nogal goed. Sterker nog.. Ze wil nu ook een bad in haar eigen badkamer!

Lush

Lush is een bedrijf met verantwoorde verzorgingsproducten. Alles is gemaakt van natuurlijke middelen, zoals cacaoboter, essentiële oliën en biologisch groente en fruit. De producten worden nooit getest op dieren, zijn op basis van fair trade en er zitten ook geen conserveermiddelen in. Ze hebben allerlei producten; shampoos, douchegel, scheergel, masker, bruisballen, henna, parfum… noem maar op en Lush heeft het. Wij kennen Lush voornamelijk door de Bath Bombs en Bubble Bars en de mooie uitstraling die de producten hebben.

En nu nog een bad…

Ik heb thuis geen bad, dus toen ik ook maar net besloten had om in de kerstvakantie naar een vakantiehuisje te gaan met bad, bedacht ik me inkopen te doen bij Lush. Ik kreeg een Lush Bath Bomb voor mijn verjaardag en kocht in Maastricht nog een Bath Bomb en een Bubble Bar. Beide uit de kerstcollectie. Ik ben namelijk dol op kaneel-achtige geuren. Oja.. en nu wil ik thuis ook een bad, hieronder lees je waarom.

Bath Bomb

Ik probeerde twee Bath Bombs uit. De eerste die ik uitprobeerde was ‘The Experimenter’. Er kwam een prachtige kleur vanaf en de glitters maakten me blij. Wat een beleving in bad! Het is een zoet ruikende Bath Bomb en volgens Lush; ‘The Experimenter brengt je een eclectisch avontuur vol Fair Trade vanille absolue, tonka en vetivert en jij speelt de hoofdrol’. De beleving van deze Bath Bomb vond ik echt top, de geur is voor mij iets te zoet. Het water zorgt ervoor dat de Bomb nog zoeter gaat ruiken, net iets te voor mij. Maar ben je dol op zoete geuren en heb je zin in een leuk en vrolijk bad? Dan is deze bomb ideaal voor jou!

De tweede Bath Bomb die ik gebruikte was ‘Christmas Sweater’. Ik zag deze Bomb bij Bonnie in de vlog en door haar enthousiasme besloot ik hem aan te schaffen. De geur is echt iets voor mij. Een echte kerstgeur, een kruidige kaneel-achtige geur. Heerlijk! De Bomb zelf vond ik niet zo heel spectaculair. De kleur rood voelt een beetje raar aan voor een bad, maar de geur was fantastisch.

Bubble Bar

Als laatste probeerde ik de Bubble Bar ‘The magic of christmas’. Ik dacht dat ik een Bubble Bar een beetje saai zou vinden, maar wat is dat lekker! Het schuimde enorm en ook dit was een echte kerstgeur. Een combinatie van kruidnagel, kaneel, anijs.. Heerlijk! Dit was mijn absolute favoriet!

Badder jij wel eens met Lush en wat is jouw favoriet?

 

Leuke tip

Vind je het nou zonde om in een keer die hele Bath Bomb op te maken? Snijd hem met een keukenmes in stukken, hierdoor kun je meerdere keren genieten van de explosie en de heerlijke geuren!