Zeven leuke Instagram accounts om te volgen

Heb jij al vakantie? Of je nu thuis blijft en van de zon geniet in de achtertuin of dat je lekker even weg gaat, wat tijdverdrijf kun je vast wel gebruiken!

En mocht je alweer aan het werk zijn, heb je vast wat minuten over (op het toilet bijvoorbeeld… iedereen kijkt op z’n telefoon op de wc, geef maar toe!) om te spenderen op Instagram.

Ik heb voor jou de 7 leukste instagram-accounts op een rijtje gezet om te volgen in de zomer. Of in de herfst… of wanneer je maar wilt ☺instagram Annelinde Timpelman

1. @annelindetempelman
Wie de Flow leest, denkt bij dit account waarschijnlijk gelijk: ohja! Annelinde Tempelman maakt hele leuke illustraties, onder andere voor de Flow. Wat ik er zo leuk aan vindt, is dat ze illustratie en fotografie combineert.

 

 

Instagram Zilverblauw

2. @zilverblauw
Hé, een bijna-naamgenoot! Zilverblauw is een combinatie van ontwerp, fotografie en interior design. En dat levert een prachtige timeline op!

 

 

Instagram I have this thing with bikes

3. @ihavethisthingwithbikes
Ik heb zelf een zwak voor mooie fietsen. De ene keer is dat een enorm oude opoefiets, de andere keer is dat een robuuste beachcruiser. Het account Ihavethisthingwithbikes verzamelt de mooiste plaatjes van fietsen, all over the world. Geweldig voor ons, Nederlanders, toch?

 

 

Instagram Printspiring

4. @printspiring
Ik zou zeggen: kijk gewoon even. Voor je het weet ben je betoverd door de prachtige kunstwerkjes van Printspiring. Vooral de work in progress filmpjes vind ik prachtig om te bekijken. Wie houdt er nu niet van vogels?

 

 

Instagram Mamoesjka

5. @mamoesjka_nl
Kort maar krachtig: de Nederlandse Ilona plaatst superleuke foto’s van haar kleurrijke interieur. Prachtige timeline!

 

 

Instagram Hupsakeet

6. @hupsakeet
De timeline waar ik vreselijk hebberig van wordt, is die van Hupsakeet. Leuke foto’s van het vrolijkste winkeltje van Hardinxveld. Het is maar goed dat ik niet in de buurt woon, anders had ik het al 4 keer leeg gekocht….

 

 

Instagram Little Lefty Lou

7. @littleleftylou_shop
Louisette van Little Lefty Lou heeft een Etsy shop vol leuke papergoodies! Haar timeline is inspirerend en je wordt er vrolijk van! Ik wel tenminste ☺