DIY Tag

Weet je nog dat ik een aantal weken terug mijn eigen tag maakte? Hier kun je die van mij en de ingevulde lijsten van de anderen bekijken.

Elise van Elisedingen heeft me gevraagd of ik mee wil doen met hun tag, de DIY Tag!  En natuurlijk wil ik dat. Zij heeft samen met Anouk van Nouksan een filmpje opgenomen en dat kun je hier bekijken als je dat leuk vindt:

Ik ben niet zo van de filmpjes, dus ik heb ‘m gewoon schriftelijk ingevuld! 🙂

Mijn antwoorden

 1. Wat zijn jouw favoriete soort DIY’s?
  Ik vind het heel leuk om iets te maken wat ik vervolgens aan iemand kan geven als cadeautje of iets om ergens in mijn huisje neer te zetten. Ik hou van simpele en snelle DIY’s. Meestal kies ik voor DIY’s met weinig en eenvoudige materialen.
 2. Met welk materiaal werk je het liefste?
  Ik werk het liefst met papier, textiel en grafische printjes. En dat kun je ook wel terug zien in de producten van hemelsblauw. De kaartjes van hemelsblauw zijn natuurlijk van papier en daarvoor gebruik ik ook wel eens grafische printjes. En de handgeborduurde tassen horen natuurlijk bij textiel.
 3. Wat zijn jouw favoriete DIY winkels/webshops?
  Ik vind het heel leuk om zo goedkoop mogelijk leuke dingen in te slaan. Sommige materialen die ik thuis nog heb staan heb ik gekocht in de tijd dat ik aan de kunstacademie studeerde. Dat zijn wel kwalitatief goede spullen. Maar de andere spullen haal ik vaak bij de Hema, Wibra, Zeeman, Action of Tiger. Toevallig ben ik vorige week een keer naar de Pipoos geweest. Meestal vind ik dat te duur, maar ik heb daar wel iets heel tofs gekocht! Ben je benieuwd wat? Hou dan maandag de blog in de gaten! 🙂
 4. Wat is je grootste DIY fail?
  Oe, dat is lastig! Er gaat best vaak iets mis, whaha. En soms kan ik de DIY dan toch nog gebruiken voor hemelsblauw. Bij deze DIY morste ik met verf, een dikke klodder midden op de tas. Dat vlekje heb ik dus maar even weggehaald met Photoshop! 😉 Maar die tas kan ik dus niet gebruiken. Oja, en nog een erge: deze stickertjes plakten bij mij helemaal niet omdat ik de verkeerde Mod Podge had.. Schaaam!
 5. Op welke DIY ben je trots?
  Ik vind mijn gemarmerde aardewerk heel goed gelukt. Dat ziet er zo tof en profi uit! Het is heel simpel, maar het is wel echt een uniek product. Echt een aanrader om eens te maken! 🙂
 6. Waar haal jij je inspiratie vandaan?
  Ik haal al mijn inspiratie van Pinterest. Daar staan zoveel hele leuke ideeën! Ik pik daar mijn ideeën vandaan en geef er dan vervolgens een eigen draai aan 🙂
 7. Met wie wil je nog eens een DIY maken?
  Ik volg een aantal bloggers die ik heel leuk vind! Ik zou wel een keer een DIY willen maken met Frauke van The Life Factory. Wie weet! 😉

Wat zou jij invullen?

age hemelsblauwzelf stickers maken mod podge hemelsblauw do it yourselfgouden detail gemarmerd aardewerk hemelsblauwthe life factory hemelsblauw favoriete blogs