Uitdaging

Het is al een hele tijd stil hier, normaal gesproken zag je elke week een nieuwe blog online komen, maar dat is nu al een tijd geleden! We zijn namelijk met iets nieuws begonnen; Studio Hemelsblauw. We vinden het allebei erg leuk om te illustreren en daarom zijn we in het voorjaar begonnen met dit nieuwe platform. Afgelopen zomer hebben we het gelanceerd en je hebt het misschien wel langs zien komen op Facebook of Instagram. Inmiddels hebben we ook een website en willen we je in deze blog vertellen wat onze plannen zijn.

Waarom?

Veel mensen vragen zich af waarom we even gestopt zijn met bloggen. Onze blog liep goed en we hadden veel inspiratie en ideeen voor de blog. Toch misten we iets, we deden niet meer waar onze passie ligt en daar zijn we toen naar opzoek gegaan. We wilden heel graag illustreren en daarom hebben we het afgelopen jaar onderzoek gedaan naar wat we kunnen, wat de mogelijkheden zijn en wat dat betekent voor onze blog. Uiteindelijk zijn we erachter gekomen dan ons hart meer ligt bij het creëren. Door het succes van onze blog en het constant houden van actuele content, lukte het haast niet meer om zelf dingen te maken. Daar wilde we verandering in brengen. We hebben door onze blog geleerd dat als je iets van de grond wilt krijgen, dat je er dan helemaal voor moet gaan. Daarom hebben we besloten een pauze in te lassen en te beginnen met Studio Hemelsblauw.

Studio Hemelsblauw

Studio Hemelsblauw is ons nieuwe merk. We zijn gaan illustreren. We delen elke twee dagen een nieuwe illustratie met onze volgers op Instagram. Volg je ons nog niet? Hier vind je ons account. Daarnaast hebben we een website met een shop en ons portfolio. We illustreren alles wat ons inspireert en waar we gelukkig van worden. Daarnaast maken we ook portretjes op maat. We hebben er nu al heel veel plezier in! We hopen dat onze illustraties ook anderen inspireren om te doen wat ze leuk vinden. Daarnaast hopen we dat ons merk straks in heel veel winkeltjes en webshops in Nederland te zien is.

Bedankt

We willen jullie heel erg bedanken voor jullie enthousiasme en creativiteit. Dankzij jullie is onze blog een succes geweest en hebben we met heel veel plezier onze inspiratie gedeeld. Nu zullen we ons focussen op het illustreren, maar wie weet pakken we het bloggen over een tijdje weer op! Wil je ons blijven volgen? Dan kan via Instagram!