Vakantie!

Heerlijk, met de benen in de lucht, warme chocolademelk en een dekentje op de bank. Daar word ik toch zo blij van, whiehoe! En deze week kan dat wat ik heb kerstvakantie. Ik kan eigenlijk alleen echt tot rust komen in de vakantie, omdat er dan echt een aantal dagen zijn dat ik niets hoef en dat komt normaal gesproken niet zo vaak voor.

Vakantietoppers

In deze blog deel ik boeken met je die toppers zijn voor in de vakantie. Sommige gaan ook over het tot rust komen of het genieten van iets. Anderen zijn gewoon zo tof dat je niet wilt werken tussendoor. Je wilt gewoon dagenlang lezen.

Storytel

Heb je onze vorige blogs over Storytel gezien? De toppers die we in deze blog noemen, kun je ook luisteren via Storytel. En tot eind december kun je maand luisteren voor maar €0,99. Ga snel naar: www.storytel.nl/hemelsblauw

Topper 1: The Lord of the Rings

O heerlijk, ik vind dit echt een serie voor in de kerstvakantie. Heerlijk wegdromen in de fantasiewereld van J.R.R. Tolkien. Wat een prachtige verhalen.

Topper 2: Gelukkig zijn moet je durven

Ik ben niet echt een yogatype, maar af en toe nadenken over of je nog wel echt kunt genieten van dingen, vind ik wel de moeite waard. Dit boekje staat vol met inspirerende oefeningen om bewust te leven en te genieten van dingen.

Topper 3: The Life-Changing Magic of Tidying (of Opgeruimd!)

Wat een topboek! Ben je het zat dat je hele huis vol staat met meuk. Ik had dat jarenlang. Na het lezen van dit boek, heb ik meer dan 14 vuilniszakken met kleding en 20 verhuisdozen vol met spullen weggegeven. Ik had nog meer dan genoeg over en wat was ik opgelucht! Hoe dit komt en hoe je dit kunt bereiken lees je in dit boek! Ik heb het in de zomervakantie gelezen, anderhalf jaar terug. Bij thuiskomst heb ik het hele huis aangepakt en sindsdien verzamel ik niet meer. Jeej! Wie durft dit aan?

Topper 4: The Little Book of Hygge

Deze manier van leven is hip, maar ik snap ook wel waarom. Zo wil je leven! Wat een verademing. Hygge is voor iedereen die van knus en liefde houdt! Ideaal dus voor in de kerstvakantie.

Topper 5: Suikervrij genieten in 21 dagen

Wil je na de kerstdagen eens af van al dat zoete gesnoep. Dan kun je aan de slag met dit boek. Dat afkicken van suiker echt kan, dat weet ik wel… maar het is toch ook wel heel lekker. Misschien toch maar weer eens beginnen…

Waar ga jij deze vakantie naar luisteren?

gesponsorde blog hemelsblauw advertorial