Luisteren maar!

Heb je de blog van vorige week gelezen? We gaven je de tip om eens een paar maandjes gebruik te maken van Storytel! Gemist? Klik hier. Deze week licht ik twee boeken uit die ik een tijd geleden al luisterde, maar die me nog steeds erg bijstaan. Echte aanraders dus!

Storytel

Heb je nog geen Storytel? Wij mogen je iets heel leuks aanbieden. Je kunt nu een maand lang luisteren voor maar €0,99 in plaats van €9,99! Wil je dat? Klik dan op deze link:

www.storytel.nl/hemelsblauw

Aanraders

Mijn allereerste luisterboek was gelijk een succes. Mijn schoonzusje had dit boek gelezen en tipte me. Ik ben geen ster in lezen en daarom besloot ik te proberen het boek te luisteren via Storytel. Wat heerlijk! Op weg van en naar mijn werk luisterde ik en ik werd mega enthousiast.

Ik begon met het boek ‘Het Rosie Effect’. Een verhaal over een man met flinke autistische trekken, die zich begeeft op het liefdespad. Soms is het sneu en tegelijk zo komisch. Ik vond het heerlijk om mijn hoofd te legen na een drukke dag. Ik kon me soms niet bedwingen en moest gewoon hardop lachen. Ik ga natuurlijk niet teveel prijs geven, maar het is echt een aanrader!

Mijn tweede aanrader ligt nogal in het zelfde straatje. Het is namelijk deel 2 ‘Het Rosie Project’. Dus als je deel 1 top vond, moet je deze ook echt proberen!

Overige favorieten:

Ben je benieuwd naar mijn overige favorieten? Die vind je hier!

  • Taal is zeg maar echt mijn ding – Paulien Cornelisse
  • En dan nog iets – Paulien Cornelisse
  • Ja-maar… Omdenken – Bethold Gunster
  • Het Muizenhuis- Karina Schaapman
  • Het Muizenhuis op de kermis – Karina Schaapman
  • Het Muizenhuis – Het circus & Het grote feest – Karina Schaapman

Heb je deze boeken al eens gelezen of geluisterd? Met welk boek wil jij beginnen? Wil je meer informatie over Storytel? Bekijk dan onze vorige blog hier. Veel leesplezier!

gesponsorde blog hemelsblauw advertorial