De winnaar is bekend! Je kunt niet meer meedoen aan de winactie. Gefeliciteerd Emanuelle Overeem!

We mogen een Rosti Mepal servies weggeven! Ben je net zo’n kampeerder als wij? Of wil je gewoon graag een onverwoestbaar servies in de keuken omdat alles steeds stukvalt? Dan is deze winactie wat voor jou!

Rosti Mepal servies

Vorig jaar rond deze tijd schreef ik (Hanneke) een blog vol inspiratie om kamperen ook een beetje stijlvol te maken. We begonnen toen na een lange tijd weer met kamperen, en het beviel ons erg goed! Waar we al snel achter kwamen, was dat we te weinig servies hadden. Om de haverklap konden we weer naar het sanitair-gebouw om af te wassen. Niet altijd even leuk 😉

Maarrr… een oplossing voor dit ‘probleem’ diende zich niet zo lang geleden aan. Rosti Mepal benaderde ons en vroeg of we misschien hun nieuwe servies wilde testen. Natuurlijk! Nu ben ik best een beetje kieskeurig wat betreft kampeerspullen. Oke, praktisch is handig, maar het oog wil ook wat (of eigenlijk heel veel). Maar bij dit servies is dat geen probleem! Het servies wat wij mochten testen is het Buitenservies Flow Arrow Green.

Rosti Mepal zegt daarover:

Het Flow servies Arrow Green is bedrukt met groene pijltjes en streepjes. Dit servies onderscheidt zich door de moderne vormgeving en een goede stapelbaarheid. Daardoor past het goed in de (keuken)kastjes van de caravan, boot of camper. Het Flow Arrow Green buitenservies bestaat uit verschillende borden, schaaltjes, mokken en bekers. Leuk om met elkaar te combineren!

Toen het pakket binnenkwam was ik blij verrast, wat een leuk servies! En ik raakte niet meer uitgepakt… wat was er veel! Kort na ontvangst van het pakket waren Annemarij en ik met onze familie een paar dagen weg, naar de kust. Een goed moment om het servies samen uit te proberen dus!

Print


Het servies heeft een mintgroene/lichtblauw-achtige kleur met een witte print van pijltjes (vandaar de naam arrow). De mokken hebben aan de buitenkant een all-over print. De borden en kommen hebben een brede rand aan de bovenkant met print.

Onderdelen van het servies


Het servies dat we kregen bestond uit:
• Twee platte borden
• Twee ontbijtborden
• Twee diepe borden
• Twee schaaltjes
• Vier mokken in twee verschillende groottes
• Twee driedelige Retro Green besteksets
• Twee blauwe Flow Retro Green glazen

Eindoordeel


Laat ik beginnen bij het uiterlijk van het servies: erg leuk! Zeker voor een buitenservies. Camping-serviezen staan er niet per se om bekend heel stijlvol te zijn, maar de Flow Arrow Green lijn is dat zeker wel! Verder is het een erg uitgebreid servies, met veel combinatiemogelijkheden. Het servies is sterk, dus ook geschikt voor kinderhandjes. Een aanrader dus!

Winnen?

Dit servies, ter waarde van €99,35, kun jij winnen! Hoe? Heel simpel: deel ons bericht over het servies op facebook! Kleine voorwaarde: je moet in Nederland wonen of een Nederlands adres hebben waar het pakket naar opgestuurd kan worden. Heb je geen facebook? Laat dan een berichtje achter onder deze blog.

Zelf kopen?

Wil je het servies sowieso gewoon erg graag hebben? Op de webshop van Rosti Mepal is alles uit deze blog (met uitzondering van de decoratieartikelen) te vinden. Naast het Arrow Green printje zijn er ook nog andere uitvoeringen te verkrijgen.

rosti mepal servies winactie hemelsblauw