Heb jij dat ook? Dat je je helemaal suf fotografeert in de zomer maar dat je dan vervolgens met die foto’s niets doet? Guilty! Daarom hebben wij nu in samenwerking met fotofabriek.nl een hele leuke winactie voor jullie. Win je favoriete vakantiefoto op Plexiglas ter waarde van €27,99!

Plexiglas

ophangysteem foto op Plexiglas fotofabriek.nl winactie

Bij het woord Plexiglas denk je waarschijnlijk aan glas. Wij ook! Maar eigenlijk is het geen glas, maar kunststof. Een transparante, thermoplastische  kunststof plaat om precies te zijn. Het is lichter en sterker dan glas, dus wanneer je het per ongeluk laat vallen, breekt ‘ie niet in duizend stukjes…. voordeel! Wanneer je dit product bestelt bij Fotofabriek.nl, zorgen ze er met het ophangsysteem voor dat er een beetje ruimte blijft tussen het kunststof en je muur. Doordat er ruimte achter je foto zit, krijgt (zon)licht de kans om je foto van achteren vandaan extra mooi uit te lichten.

voorbeeld van een Plexiglas foto van fotofabriek.nl winactie
Dit zegt Fotofabriek.nl er over: ‘Het unieke aan een foto op plexiglas is de glanzende uitstraling en diepte die het aan foto’s geeft. De foto drukken wij gelijk op de glasplaat en in combinatie met de afstandhouders, komt jouw foto echt tot leven aan de muur. Een foto op Plexiglas is daarom bij fotografen en musea erg populair vanwege de luxe uitstraling en het bijzondere effect dat licht hierop heeft.’

Winactie

zomerfoto Plexiglas foto van fotofabriek.nl winactie

Ben je net weer terug van vakantie en heb je een geweldige foto gemaakt die je al helemaal voor je ziet aan de muur in de woonkamer? Dan heb je geluk! Je kunt bij ons t/m 8 september meedoen aan de winactie om je foto op Plexiglas te winnen. Het formaat wat wij weggeven is 20×30 cm (of 30×20 cm natuurlijk). Ohja, en ben je niet op vakantie geweest of zijn je vakantiefoto’s allemaal mislukt? Waag dan gerust een kansje met een andere foto 😉

Meedoen?


Meedoen kan op twee manieren:
• Post je favoriete zomerfoto op Instagram (vanaf een openbaar account!) met de hashtag: #hemelsblauwplexiglas en tag ons (@ _ hemelsblauw _ ) in je foto.

• Post je favoriete zomerfoto op Facebook onder onze post over de winactie.

Voorwaarden:
• De foto moet zelfgemaakt zijn. Je mag dus geen stockfoto of een andere foto die je op internet/instagram/waar dan ook gevonden hebt uploaden.

• De foto mag (vanzelfsprekend…) geen beeld bevatten dat door iemand anders als schokkend zou kunnen worden ervaren, op welke manier dan ook.

• De foto moet vóór of op 8 september 2017 geüpload zijn.

Wij kiezen op 9 september de leukste foto uit. Je kunt foto’s insturen t/m 8 september. Heb je gewonnen? Je ontvangt dan van ons een mailtje. We zien uit naar jullie vakantiefoto’s!