Oorbellen

Ik ben niet zo’n fan van veel spulletjes die ik niet nodig heb en daarom trekt AliExpress me niet zo. Toch was ik erg benieuwd naar de oorbellen van AliExpress, want oorbellen draag ik altijd met veel plezier en naast mijn ‘standaard’ oorbellen en heb ik alleen nog hele oude en verkleurde ‘zomaar’ oorbellen. Met mijn ‘standaard’ oorbellen doel ik op de oorbellen die van hoge kwaliteit zijn en die ik graag draag. Deze oorbellen passen bij al mijn outfits. Mijn ‘zomaar’ oorbellen, zijn oorbellen die ik kan afwisselen, zodat mijn ‘standaard’ oorbellen niet snel te saai of te gewoontjes worden. Een hele uitleg, maar ik hoop dat je het begrijpt. Vandaag laat ik je mijn AliExpress bestelling zien!

Marmeren knopjes

Dit zijn knopjes met een gouden rand en een marmeren binnenkantje. Je kunt ze bestellen in vier kleuren en ik koos voor de witte variant. Toen ik de oorbellen bestelde, betaalde ik €0,62 zonder verzendkosten. Je kunt de oorbellen hier bestellen.

De oorbellen zitten prima en voelen stevig aan. Ze zijn mooi afgewerkt en ik vind ze leuk staan. Zeker een aanrader!

Namaakjes

Deze oorbellen zijn heel duidelijk geïnspireerd (lees: exact gekopieerd) op de Louis Vuitton oorbellen die Monica Geuze veel droeg. Voor deze V-tjes betaalde ik €1,33 en ook deze keer zonder verzendkosten. Je kunt de oorbellen hier bestellen.

Deze oorbellen passen niet bij me. Ik voel me heel opgelaten over het feit dat ik enorme namakers in mijn oren heb. Daarnaast zou het ook niet bij me passen om de echte te dragen, ik krijg al buikpijn bij het idee om zulke dure dingen in mijn oren te hebben hangen. Ik was wel erg benieuwd naar de kwaliteit en die is echt prima! Ze zijn qua gewicht niet te licht en dat zorgt ervoor dat ze mooi vallen. Dus mocht je niet geven om namakers en wil je meedoen met de trend, dat is dit wel een optie!

Chique hangers

Ik ben helemaal fan van dit soort hangers met verschillende steentjes. Ze vallen op. Ze glimmen. Ik ben fan! Ik betaalde voor deze oorbellen €0,57 en je kunt ze hier bestellen.

Deze oorbellen zijn echt mooi en zien er weer erg stevig uit. De steentjes zijn niet allemaal even mooi recht geplakt, maar ik vind dat niet opvallen. Ik draag ze met plezier!

Bling bling

Deze hangers hebben een grote glimmende steen. Deze oorbellen kun je in heel veel kleuren bestellen. Ik betaalde voor deze oorbellen €0,35 en je kunt ze hier nog bestellen.

Deze oorbellen zijn wel wat aan de simpele kant. De sluiting pakt niet altijd. Soms gaat hij naast het haakje dicht. Ze blinken wel mooi!

Knopjes

Ik wilde mijn tweede gaatjes weer eens benutten en besloot dit setje te kopen. Ik betaalde voor de hele set €1,16 en je kunt ze hier bestellen.

Ik vind deze oorbelletjes allemaal heel leuk en ik heb ze al veel gedragen. Ze zijn stevig en echt helemaal prima. Echt een aanrader!

Bestelling

Ik heb deze bestelling eind maart geplaatst en eind april had ik al mijn oorbellen binnen. Het duurde dus ongeveer een maand voor ik al mijn spullen binnen had. Dus je moet geen haast hebben met je bestelling, maar anders is het natuurlijk prima om even te wachten!

Wat koop jij graag via AliExpress?