Eindelijk, daar is ‘ie dan: ons boek! We zijn zo trots als een pauw, hebben vijftien gaten in de lucht gesprongen en hebben ons een slag in de rondte geschreven, gestickerd en geplakt om ‘m zo snel mogelijk bij jullie in de brievenbus te krijgen. Misschien is ‘ie bij jou al binnen?

We hebben in december in ongeveer drie weken een boek geschreven over handlettering: Leer handletteren met hemelsblauw. Een recordsnelheid! Na die drie weken leek het wachten eindeloos te duren… We hebben constant op ons beeldscherm naar een boek zitten kijken, maar hoe ziet het er nou echt uit? Afgelopen dinsdag kregen we ons boek voor het eerst te zien. Ons eigen, eerste echte boek! We zijn zelf erg enthousiast. Nu jullie nog!

We kregen enorm veel positieve reacties op het boek en veel van jullie bestelden het boek al in de voorverkoop. Daar willen we jullie voor bedanken! Zonder jullie was dit een veel minder groot succes geweest 🙂 We hopen dat het boek in de smaak valt, laat gerust een reactie achter!

Wil je het boek alsnog bestellen? Dat kan! Bij bol.com, bruna.nl en ako.nl staat ‘ie al online. Het is de bedoeling dat het boek binnenkort ook in de winkels ligt, maar we weten nog niet de precieze details. Wanneer we dat wel weten, horen jullie dat natuurlijk!

Donderdag hebben we alle boeken ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Was jij een van de eerste 100 bestellers? Dan heb je geluk en ziet jouw pakketje er extra feestelijk uit 🙂 Voor de eerste honderd pakketjes verpakten we ons boek in mooi blauw tissuepapier. Van Drukbedrijf kregen we supergave stickers met ons eigen ontwerp erop. Met die stickers plakten we het tissuepapier aan elkaar.

En als klapper op de vuurpijl schreven we 100 kaartjes… inderdaad, met de hand. We hebben geen vingers meer over nu 🙂