Febu.. wat? Bullet journaling is helemaal hot. We hebben er eerder al een hele serie over gemaakt. Ben je fan? Lees dan deze blog.

Bullet journaling?

Heb je (g)een idee wat bullet journaling is? Wij schreven er een serie over.

Febujoari?

MUS zet ‘Mijn Bullet Journal’ een maand lang in het zonnetje. Waarom? Omdat het een prachtig systeem is, waar veel mensen dagelijks hun creatieve ei kwijt kunnen, waar veel mensen hun leven wat beter kunnen door organiseren, en waar veel mensen elkaar ook dagelijks mee inspireren.

Wat?

Meerdere keren per dag zie je de mooiste creaties voorbijkomen in de Facebookgroep ‘Bullet Journal – Nederland’. En daarom vond MUS het tijd worden om al deze mensen van meer informatie te voorzien over de Mijn bullet journal van MUS. Dit willen we doen door middel van febujoari, waarin de hele maand februari de Mijn bullet journal in het zonnetje wordt gezet.

Hoe?

Wekelijks organiseren ze leuke challenges in de facebookgroep en geven ze leuke prijzen weg. Ook zullen er leuke winacties worden georganiseerd op de Facebook van MUS Creatief, verschijnen er regelmatig (gast)blogs op www.muscreatief.nl. Daarnaast vinden er door het hele land diverse workshops plaats in de deelnemende boekhandels. En, als klap op de vuurpijl: deze zelfde deelnemende boekhandels geven bij de aanschaf van een Mijn bullet journal van MUS een leuk cadeautje weg!

Veel te doen en te beleven dus! De komende weken gaan onder andere Charissa en Tessa van de Facebookgroep Bullet Journal – Nederland gastblogs schrijven en gaat MUS bloggen over alle andere materialen van MUS die je kan gebruiken bij het opzetten van je bullet journal.

Wij wensen je veel plezier deze maand!

Winnen?

Wil je een tof MUS Mijn Bullet Journal pakket bestaande uit een MUS bujo, een toolkitje en de crash course winnen? Ga dan naar onze Facebookpagina en like onze post over deze blog en laat in de reacties weten waarom je dit graag wilt winnen.