MOM2BE

Op woensdag komt er een nieuwe serie online. Je kunt ongeveer twee blogs in de maand verwachten. De blogs worden geschreven door mij, Annemarij, de blonde van de twee. In het najaar van 2018 verwacht ik namelijk mijn eerste kindje. Ik heb ontdekt dat de zwangerschap veel met me doet en het lijkt me leuk en waardevol om daar dingen van te delen. Naast alle veranderingen in mijn hormoonhuishouding en lichaam, ben ik ook veel bezig met het worden van een minimalistische en budgetproof mama. Dat kan een uitdaging zijn en ik wil je laten zien hoe ik dat aanpak en ik hoop jou te inspireren!

Zwangerschapskleding

Ik kon heel lang mijn eigen stretch spijkerbroeken nog dragen, maar er kwam vanzelf een dag dat dat ook niet meer lekker zat. Ik moest aan de zwangerschapskleding. Gelukkig heb ik heel veel kleding kunnen lenen, maar ik wilde ook wat eigen kledingstukken aanschaffen. En dat was niet makkelijk. Hoe kun je je eigen stijl behouden, als je graag je shirts in een hoog gesloten spijkerbroek draagt? Alle shirts moeten lang zijn, omdat ze anders niet meer over je buik passen en daarnaast is een shirt niet zo mooi in je broek met die elastieken band, haha. Ik laat je wat zwangerschapskledingstukken zien, die ik erg leuk vind!

Favorieten

Ik ben fan van de maternity collectie van Asos. Daar heb je echt trendy kleding voor mama’s to be! Ik laat je wat favoriete kledingstukken zien.

Asos – €41,99

Dit jurkje vind ik ideaal omdat het net een top in een rok lijkt. De bloemenprint is zo vrolijk en zit heerlijk! Ideaal voor de warme dagen.

Asos – €27,99

Een prachtige maxidress. Ideaal om te dragen naar je werk. Hij laat mooi zien dat je zwanger bent, maar het is niet heel opvallend. En natuurlijk een leuk prijsje!

Asos – €44,99

Deze skinny jeans bewijst dat niet alle zwangerschapsbroeken suffe dingen zijn. Wat een stoer ding! En ook erg leuk gecombineerd zo 🙂

Asos – €82,99

Als je een bruiloft hebt tijdens je zwangerschap, dan vind ik dit echt een knaller. Asos staat voor met prachtige jurken voor feestelijkheden. Echt de moeite waard om eens te kijken!

Asos – €20.99

Deze rok is ideaal, ik draag hem heel veel! Ideaal voor warme dagen. De split maakt ‘m trendy en luchtig, terwijl je wel netjes gekleed bent en je buik goed stevig verpakt is. 😉

Asos – €48.99

Deze jurk vind ik echt een knaller. De print vind ik te gek en hij zit heerlijk!

Asos – €31.99

Dit jurkje is leuk door de vorm en de print. Heerlijk zwierig en zit als een trein. Hebben!

Asos – €27.99

Wat een statement kun je maken met deze rok! Wiehoe!

Wat draag jij het liefst tijdens je zwangerschap?