Een weekendje ontwerpen (logo + stijlboek)

Vorige week heb ik met veel plezier gewerkt aan het ontwerpen van het logo en stijlboek voor Evelien van ‘Styled by Eef’. Deze week rondt Evelien haar opleiding tot kledingstyliste af en ze wilde graag een logo met een daarbij passend stijlboek ontvangen.

Wat is het leuk dat steeds meer mensen me weten vinden met hun ontwerpenwensen. Ongeveer drie jaar geleden heb ik tijdens mijn opleiding (Docent Beeldende Kunst en Vormgeving) ontdekt dat ik het erg leuk vind om met Adobe Illustrator te werken. Ik tekende daar allerlei dingetjes mee en zo ben ik begonnen met het ontwerpen van kleine kaartjes, uitnodigingen, posters, logo’s, trouwkaarten en nog veel meer. Anderhalf jaar geleden heb ik ook mijn eigen trouwkaart gemaakt! En nu ontwerp ik voor bedrijven en stichtingen, zo leuk en spannend! Je kunt een deel van de ontwerpen vinden in mijn portfolio

Wat vinden jullie van dit ontwerp, is het gelukt om een passend stijlboek te maken bij het logo? Laat hieronder gerust een berichtje achter!

Wil je ook iets laten ontwerpen door hemelsblauw? Klik dan hier

Logo en stijlboek kleurenkaart voor Styled bij Eef ontwerp hemelsblauw

Logo-ontwerp voor Styled bij Eef

Stijlboek voor Evelien van Styled bij Eef ontwerp door hemelsblauw

Def Stylebook Styled by Eef2Def Stylebook Styled by Eef3 Def Stylebook Styled by Eef4 Def Stylebook Styled by Eef5Def Stylebook Styled by Eef6Def Stylebook Styled by Eef7Def Stylebook Styled by Eef8   Def Stylebook Styled by Eef9 Def Stylebook Styled by Eef10Def Stylebook Styled by Eef11