Kerst

Het mag weer! We mogen langzaam de kerstcd-tjes uit de kast halen, warme chocolademelk drinken, de kerstaccessoires in huis halen. Yes! En ook al is het de laatste tijd niet meer zo vanzelfsprekend, toch vind ik het wel leuk om kaartjes te ontvangen met kerst. Dus ik bedacht het volgende:

Kerstkaarten

Je kunt tegenwoordig heel goedkoop en hele leuke kerstkaartjes kopen, maar ik vind dat er niets gaat boven een eigen creatie. Ben je fan van onze boeken? Onze handletter- en illustratieblogs? Onze challenges? Dan is dit echt iets wat je niet mag missen. Waarschijnlijk word jij hier dan ook erg blij van!

We hebben twee e-books gemaakt! Misschien dat jij het leuk vind om een paar mensen in jouw omgeving een kaartje te sturen. Dat is het leuk om daar wat tips en trucs voor te ontvangen. Hoe begin je? Wat heb je nodig? Wat is handig en wat moet je niet doen? We leren het je in ons e-book ‘Je eigen kerstkaartjes handletteren & illusteren’. Wil je jouw hele familie of jouw werknemers een kaartje sturen? Dan is het pittig om dat allemaal met de hand te doen. Wellicht is het digitaliseren dan een mooie aanvulling voor je? Dat is de toevoeging in ons andere e-book ‘Je eigen kerstkaartjes handletteren & illusteren (+digitaliseren)’.


E-book

Het e-book ontvang je, zodra jouw betaling binnen is, in je inbox. Je kunt het bestand opslaan op je computer en het openen waar je wilt en natuurlijk ook printen. Beide e-books bevatten 22 stappenplannen die je laten zien hoe je leuke kerst/winter illustraties kunt maken. Deze stappenplannen komen uit de challenge ‘Stap voor stap – leren illusteren’ van november 2017. Als je met deze challenge meedoet, ontvang je de stappenplannen dus dubbel, als je deze e-books aanschaft.

In beide e-books leggen we je uit wat je nodig hebt, hoe je begint en geven we je allerlei tips, zodat je echt aan de slag kunt. We houden geen informatie achter. Hiermee kun je echt jouw eigen kaartencollectie maken. Stuur je geen kaartjes, maar vind je het leuk om posters te maken? Dan zijn deze e-books ook heel geschikt. Zelfs voor andere thema-ontwerpen kun je deze e-books gebruiken.

 

Actie

Het lijkt ons heel leuk als we dit jaar mensen met kerst of in de periode van kerst kunnen verblijden met een kaartje. Ken je iemand die heel eenzaam is, ziek is of om een andere reden een kaartje goed kan gebruiken? Geef het dan door via Social Media. Dan kunnen we misschien een grote actie organiseren, zodat we met elkaar diegene in het winterse zonnetje kunnen zetten. Aan wie moet jij gelijk denken? Laat het ons weten!