Het is feest!

Het is alweer een half jaar geleden dat ik begon met hemelsblauw! En wat is het leuk om een eigen blog te hebben en elke week jullie reacties te lezen! Bedankt! 🙂

In deze blog wil ik je laten weten wat er allemaal gebeurd is het afgelopen half jaar en hoe hemelsblauw er nu voor staat. En jij kunt de toekomstige blogs van hemelsblauw bepalen, daarover vind je meer onderaan deze post!

Website

De eerste maanden heb ik vooral gezocht naar onderwerpen waarover ik wilde bloggen en heeft de website iedere week een ander jasje gekregen. Inmiddels ben ik best tevreden over hoe de website eruit ziet en zijn de onderwerpen waarover ik wil bloggen duidelijker geworden. Ik vind het het leukst om creatieve blogs te posten. Deze verschijnen op maandag, meestal rond de middag. Op woensdag post ik af en toe een tip met bijvoorbeeld een leuk winkeltje, bedrijf of product.

tijd voor taart en thee hemelsblauw postcard

Bezoekers

Ik vond het heel spannend om te beginnen met hemelsblauw, omdat ik me niet kon voorstellen dat er mensen zouden zijn die de website zouden willen bezoeken. Nu bezoeken gemiddeld 2000 – 2500 unieke bezoekers per maand mijn blog! Dat zijn veel meer mensen dan alleen mijn vrienden en familie 😉 Deze week haalde ik nog een record van 1400 unieke bezoekers met deze DIY post. Het is heel leuk om te ontdekken dat mensen trouw je blog lezen en er ook mee aan de slag gaan. Ik vind het zo leuk om een inspiratiebron voor anderen te zijn en hoop dat nog lang te blijven!

Samenwerken

Sinds december post Hanneke ongeveer 1x in de maand een blog. Hier kun je haar handletterserie vinden! 🙂 Ze schrijft hele leuke en grappige blogs. Daarnaast heb ik met een aantal bedrijven samengewerkt. Soms krijg ik een product toegestuurd, schrijf ik een review of ontwerp ik op maat. Je kunt hier lezen wanneer hemelsblauw het afgelopen half jaar in de media verscheen en hier kun je de resultaten van de samenwerking met verschillende bedrijven terugvinden.

Blogs op een rijtje

In het afgelopen half jaar verschenen er 51 blogs. De meeste blogs (28) zijn DIY blogs. Hieronder vind je de vijf meest gelezen DIY blogs van hemelsblauw:

  1. Beginnen met handletteren Deel 1 en Deel 2
  2. 20 ideeën met Mod Podge
  3. 50 ideeën met washi tape
  4. Klok restylen
  5. Pimp je katoenen tasje

Daarnaast heb ik 11 tips met je gedeeld. Hieronder vind je de drie meest gelezen tips van hemelsblauw:

  1. De ideale woonkamer
  2. Stempels van Made by Marijn
  3. Mijn favoriete blogs

Webshop

In januari ben ik mijn eigen webshop begonnen met handgeletterde kaarten. Inmiddels heb ik er al bijna 200 verkocht. Ik hoop in de toekomst nog meer zelfgemaakte producten via de webshop te verkopen. In juni 2016 hoop ik tijdens Wantijpop met een stand op de Pop-Up Market te staan en ook wat nieuwe producten te verkopen. Leuk, leuk, leuk! 🙂

pakketje van 10

Winactie

De winactie is gewonnen door Carolien van Dijk! Gefeliciteerd! 🙂