Hemelsblauw bestaat 1 jaar!

Het is feest! Een jaar geleden schreef ik mijn eerste blog ‘Kurk!’. Daarna zijn er nog 80 blogs bij gekomen. Wat bijzonder! Vandaag wil ik met je delen wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd. En wie jarig is deelt uit. Wat? Dat zie je onderaan de post!

Cijfers

Laten we beginnen met wat cijfers. En vergeet niet dat jij er één van bent! 🙂 Het afgelopen jaar hebben 26.776 unieke bezoekers de website bezocht. Maar goed dat ik jullie niet allemaal live ontmoet heb, want ik zou me geen raad weten. 😉 De website is in totaal 70.843 keer geopend en wordt het meest bereikt via Google. De handletterblogs worden het meest gelezen. In totaal zijn deze blogs 24,293 keer gelezen. Wat bijzonder!

Onze sociale kanalen doen het ook goed! Even op een rijtje:

 • Facebook: 503 volgers
  Gemiddeld komen er per week 5 volgers bij
 • Instagram: 465 volgers
  Gemiddeld komen er per week 10 volgers bij
 • Mailinglist: 464 abonnees
  Gemiddeld komen er per week 15 abonnees bij

Volg jij ons al?

gemarmerd aardwerk resultaat hemelsblauw

Blogs

Hemelsblauw is vooral groot geworden door de blogs die elke week online komen. Het is vaak nog lastig te beseffen dat het zo’n succes is (geworden). Ongelofelijk dat jullie zo enthousiast zijn over dat wat er het afgelopen jaar op de website is verschenen. Zo leuk! 🙂 DANKJEWEL!

DIY Top 10:

 1. Handletteren voor beginners
 2. Mini plantenhanger
 3. Spijkergilet
 4. IKEA Hacks
 5. Klok restylen
 6. Sieraden van beton
 7. Pimp je katoenen tasje
 8. DIY cadeautje
 9. Adventskalender
 10. Gemarmerd aardewerk

 Ideeën Top 5:

 1. 20 ideeën met Mod Podge
 2. 50 ideeën met washi tape
 3. 9 ideeën voor aan de muur
 4. 16 kleurplaten
 5. 19 ideeën met vilt

Tips Top 5:

 1. Stempels van Made By Marijn
 2. De diamantjes van Retroloekie
 3. De ideale woonkamer
 4. Favoriete blogs
 5. Inspiratieboek

Kende jij ze al?

Samenwerkingen

Er zijn het afgelopen jaar heel veel verschillende en bijzondere samenwerkingen geweest met allerlei bedrijven. Ik heb in het afgelopen jaar blogs geschreven voor onder andere bedrijven als Velux, Cadeaukaarten.nl, DaWanda, Tropilex, Kwantum, Fotofabriek.nl, Viking en La Maison Victor. Daarnaast blog ik elke week voor HobbyHandig en heeft hemelsblauw met een artikel van drie pagina’s in een tijdschrift gestaan! Het is erg leuk en leerzaam om met bedrijven te kunnen samenwerken en binnenkort komen er nog wat leuke bedrijven bij!

Samenwerken? Mail naar info@hemelsblauw.net

Merken

Daarnaast heb ik het afgelopen jaar ook op verschillende markten gestaan en kaartjes verkocht. De kaartjes van hemelsblauw hebben zelfs 6 weken lang in een stenen winkeltje gelegen. Binnenkort zullen de producten van hemelsblauw in veel meer winkels te vinden zijn! 🙂

Een verkooppunt zijn? Mail naar info@hemelsblauw.net

Nieuwtjes

Binnenkort komt Hanneke mij versterken. Dit deed ze al een tijdje, maar over een poosje is hemelsblauw van ons samen. Daarnaast staan we binnenkort op de beurs PaperPassion en geven we daar een masterclass ‘Handletteren & Illustreren‘, daarover volgende week meer. Kortom, houd ons in de gaten! 🙂

Cadeautje

Omdat Hanneke en ik niets liever doen dan mooie letters schrijven en leuke tekeningetjes maken, geven we een poster weg. Jij mag zelf aangeven welke tekst je erop wilt hebben. Klik hier, lees de post goed door en doe mee!

 14706964_721586364659537_6037476911935109602_o