Volg jij blogs?

Ik werd er nieuwsgierig naar tijdens mijn studie aan de kunstacademie. Ik hoorde regelmatig van klasgenootjes dat ze leuke tips en trucjes opdeden via hun favoriete blogs. Bij thuiskomst besloot ik te Googelen. Honderden blogs kwamen tevoorschijn. Welke blogs zijn leuk om te volgen?

En hoe kan ik de blogs gemakkelijk bijhouden? Want ja, we leven in een tijd waarin we niets willen missen. Ik ging op onderzoek uit! 🙂

favoriete blogs hemelsblauw google

Inmiddels volg ik trouw een aantal blogs. Ik vind het heerlijk om langzaam wakker te worden met het lezen van de nieuwe blogs die s ’morgens vroeg gepost worden. De blogs die ik volg maken me altijd blij. Ze inspireren me!

Misschien denk je; waar haal je de tijd vandaan? Hoe houd je alles bij? Ik zal je aan het einde van deze blog vertellen welke app ik gebruik om in één keer op de hoogte te zijn van alle nieuwe posts van mijn favoriete bloggers.

Mijn top 3 van dit moment

  1. A CUP OF LIFE

shifra a cup of life hemelsblauw favoriete blogs

Ik noemde de blog van Shifra al eerder [hier]. Shifra plaatst elke dag een nieuwe post met een vrolijke, inspirerende en positieve inhoud. Ik vind haar DIY en interieur blogs het meest inspirerend! Ze is zo creatief en de kleuren vliegen je om de oren, fijn dus!

  1. THE LIFE FACTORY

the life factory hemelsblauw favoriete blogs

Dit stel blogt over van alles. Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Ik ben zelf dol op hun interieur + organisatie tips, do it yourself blogs en hun eenpansrecepten. Pas downloadde ik deze app, nadat ik deze blog las. Echt een aanrader! De combi’s die de app samenstelt zijn niet altijd even top, maar dan weet je in ieder geval wat je allemaal in de kast hebt liggen 🙂

  1. LISANNELEEFT

lisanne leeft hemelsblauw favoriete blogs

Voor Lisanne heb ik veel bewondering. Ze vecht dagelijks voor dat wat ze graag wilt. Lisanne heeft namelijk de ziekte van Hashimoto en dat beïnvloedt haar hele leven. Ondanks dat, blogt ze bijna dagelijks en inspireert ze daarmee mij en heel veel anderen. Misschien herken je haar van het filmpje wat ik pas met je deelde. Ik steunde haar door kaartjes te sponsoren voor de LisanneLeeft – boxen. Je kunt ze volgende week kopen om haar te steunen!

Verder vind ik de volgende blogs leuk om te bezoeken

blogger hemelsblauw favoriete blogs

Bloglovin’

hemelsblauw bloglovin' favoriete blogs

Toen ik begon met hemelsblauw ontdekte ik Bloglovin’. Bloglovin’ heeft een website en een app voor op je telefoon of tablet. Via Bloglovin’ kun je je favoriete blogs opzoeken en volgen. Zij maken vervolgens een overzichtje, zodat je in één keer ziet welke posts nieuw zijn. Je kunt de posts gelijk lezen. Wil je een reactie plaatsen? Dan kun je op de link klikken en een reactie plaatsen onder de originele post. Super handig! Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte! Hier kun je hemelsblauw volgen via Bloglovin’ 🙂

Welke bloggers volg jij graag?