Fashion

Ik was al van de middelbare school af, toen ik een kleurboek in de winkel zag liggen wat ik eigenlijk wel wilde, maar niet durfde te kopen. In het kleurboek kon je meiden verschillende outfits geven. Ik kocht het alsof het een cadeautje was voor een ander en ik was zo blij als een kind. Maar na een tijdje durfde ik er echt niet meer in te kleuren. Ik voelde me zo kinderachtig.

Afgelopen zomer wilde ik een leuk kleurboek meenemen op vakantie en ik dacht hieraan terug. Ik ging opzoek naar een kleurboek wat beter aansluit bij mijn leeftijd, maar ook erg leuk is voor iemand die het leuk vindt om outfits te kleuren en te bedenken. Ik vond dit boek!

Look!

Ik kwam dit boek tegen via bol.com en het inkijkexemplaar zag er tof uit! Ik kocht het, nam het mee op vakantie en kleurde er niet in, haha. Mijn vakantie zat vol met andere leuke dingen en daarom heb ik het pas erbij gepakt. Kleuren is ook een leuke bezigheid tijdens druilerige dagen.

Het boek staat vol met toffe fashionplaten. Echt een aanrader voor als je daarvan houdt!

Aan de slag

Ik wilde heel graag testen of het kleurboek wel geschikt was voor mijn manier van tekenen en kleuren. Ik werk graag met stift en met water. Ik was benieuwd of het zou doordrukken en of het papier stevig genoeg is.

Ik ging aan de slag, kijk je mee?

1 Ik begon met het kleuren met potlood, om te voelen of de structuur van het papier fijn is en de kleur goed vasthoudt. Het papier is ideaal om met potlood te werken! Echt een aanrader!

2 De achtergrond wilde ik graag kleur geven met stiften en met water. Ik koos voor mijn favoriete Crayola Markers. Ik gebruikte de stift tijdens een andere tekening rechtstreeks op het papier en gelukkig drukt het papier niet door. Dus voor deze tekening durfde ik het aan om het met water te proberen.

Het lukte! Natuurlijk bobbelde het papier in het begin nogal, maar na een tijdje trok het recht. Het papier is niet slap of week geworden. Ik weet wel wat ik de komende tijd ga doen! Zonder me te schamen kan ik aan de slag met dit leuke kleurboek.

Doe of koop jij wel eens iets waar je je een beetje voor schaamt? Wij zijn nieuwsgierig! 🙂