Winter

Het is natuurlijk nog niet echt winter, maar het vriest al wel! En omdat wij het heerlijk vinden om dan binnen te zitten en bij kaarslicht een sfeervolle DIY te maken, willen we vandaag de winterse downloads met je delen die we vorig jaar al voor je schreven.

Downloads

Eén keer in de zoveel tijd schrijven we een DIY waarbij je gratis een template kunt downloaden om gelijk mee aan de slag te gaan. In deze blog laten we je onze top 3 winterse templates zien, waarmee je deze week nog aan de slag kunt gaan. Klik steeds op het aquagroene linkje om de originele blogs te openen.

  1. Een klein verhaaltje: In deze blog kun je een klein doosje omtoveren tot een mini-cadeautje. Wij zijn er dol op! Je kunt aan de hand van de template zelf een verhaaltje samenstellen en het weggeven.
    IMG_4519
  2. Een winterse versiering maken: In deze blog kun je een leuke winterse versiering maken om ergens aan te hangen. Kinderen vinden het erg leuk om deze versiering van dichtbij te bekijken. Het is leuk om deze in de vensterbank te zetten bijvoorbeeld.
    Winter versiering voor in huis met download van do it yourself blog van hemelsblauw
  3. De adventskalender: Je kunt ook dit jaar een gratis adventskalender downloaden. Hij is 1 december ingegaan, dus als je vandaag de tijd hebt om hem in elkaar te zetten, loop je maar 1 dag achter. Hoe werkt de adventskalender? Er zijn 25 doosjes met daarin 3 papiertjes: een afbeelding, een opdracht en een tekst. Het is een aftelsysteem, dus je begint op 1 december met doosje 25 en op eerste kerstdag open je doosje 1. Veel plezier!
    doosjes met kaartjes adventskalender hemelsblauw

Met welke download wil jij aan de slag?