DIY’en

Heb je vorige week de blog gezien met de drie gratis te downloaden templates? Vandaag delen we vier DIYblogs met je die we vorig jaar schreven. December is onze ’throwback’ maand. We blikken terug! Klik op de aquagroene linkjes om de originele blogs te lezen.

Onze top 4:

Wij hebben onze top 4 met winterse DIY’s voor je samengesteld.

Kurk: Dit is de allereerste DIY die we schreven voor hemelsblauw. Dat maakt deze blog wel speciaal. Dawanda heeft deze DIY vertaald en op hun website geplaatst, zo leuk! Met behulp van deze blog kun je een leuk tasje maken van kurk en leer voor aan de muur. Ik (Annemarij) gebruikte hiervoor een oude leren jas.
resultaat1

Kerstornamentje: Ook al ben je misschien niet zo dol op kitscherige kerstversiering, wellicht vind je dit dan iets! Wij vonden het erg leuk om dit ornamentje te maken en we gaven er eentje weg. Dus naast dat je het kunt ophangen in huis, kun je het ook aan een cadeautje vastmaken.
kerst rendier houten plankje touw hemelsblauw blog3 Haken voor kerst: Vind je het leuk om te haken? Dan zitten hier hele leuk haakprojectjes in voor de kerst. Begin zo snel mogelijk, want anders is het niet op tijd klaar. Haakse!
mini kerstboom haken kerst

4 Woven Wall Hanging: Heb je een keer een dagje de tijd om iets leuks te doen? Begin dan hier aan! Het is een werkje, maar het resultaat is echt heel leuk. Echt de moeite waard om eens een poging te wagen!
woven weaving hemelsblauw diy blog wall hanging

Met welke DIY wil jij binnenkort aan de slag gaan?