Valentijn

Je kunt er niet meer omheen. De winkels hangen vol met roze en rode prullaria. Ook de hartjes vliegen je om de oren. Je merkt het al, ik ben niet zo’n fan van Valentijn. Al is het wel mooi om een dag in het jaar te hebben waarop je je geliefde even extra in het zonnetje zet.

Maar ik vind dat het niet bij één dag in het jaar moet blijven en daarom heb ik 30 leuke ideeën verzameld om samen te doen. Heb je geen relatie? Niet getreurd, je kunt heel veel ideeën ook met een vriend of vriendin uitvoeren!

De 30 ideeën zijn heel verschillend. Er zitten uitjes, opdrachten en spelletjes tussen. Er zijn ook een paar lege blaadjes toegevoegd waar je je eigen ideeën kunt opschrijven. Het zou leuk zijn als je die ideeën hieronder met me deelt, dan kan ik ze aan het template toevoegen! De template met de (tot nu toe) 30 ideeën kun je hier GRATIS downloaden.

Wat heb je nodig?

Aan de slag:

  1. Print de template uit
  2. Knip je ideeën langs de randjes uit
  3. Versier het luciferdoosje met washitape
  4. Stop de ideeën in het luciferdoosje
  5. Niets te doen? Pak een idee uit het ideeëndoosje en geniet van jullie dag!

Wat is jouw favoriete idee? Ik ben fan van: een hut bouwen met kussen en dekens, elkaar beter leren kennen door het stellen van originele vragen en samen spelletjes doen. Zit je verlegen om originele vragen of spelletjes? Internet staat er vol mee, eventjes googelen en je kunt samen aan de slag!

luciferdoosje met 30 ideeën hemelsblauw valentijn