Ijslollystokjes

Als je denkt dat ik deze week aan de slag ging met opgespaarde ijslollystokjes, dan zit je er (gelukkig!) naast.

Ik heb ongebruikte ijslollystokjes gebruikt in de naturel versie. Het leuke van deze DIY is dat je maar twee materialen nodig hebt. Houtlijm en stokjes. Bij het openen van de lijm moest ik denken aan mijn periode op de kunstacademie. Ik ben niet zo’n held met zagen en boormachines en daarom werkte ik veel met kleine stukjes hout en houtlijm, om toch iets van hout te kunnen maken. Achteraf heb ik er wel eens spijt van dat ik niet mijn angst heb overwonnen en gewoon aan de slag gegaan ben met het groter geschut. Maar wat niet is kan nog komen, natuurlijk! Ik ben nog jong 😉

Heb jij ook iets wat je niet durft, maar wat je nog wel graag een keer zou willen doen?

Wat hebben je nodig?

Aan de slag:

  1. Leg zes ijslollystokjes in de vorm van een zeshoek neer. Leg de stokjes om en om: één er bovenop, één eronder
  2. Lijm de bovenste stokjes vast aan de onderste
  3. Herhaal dit tot je tevreden bent. Ik maakte gebruik van 60 stokjes
  4. Decoreer het minikastje

Klaar!

Wie kan dit niet?

ijslollystokjes minikastje hemelsblauw ijslollystokjes minikastje hemelsblauw ijslollystokjes minikastje hemelsblauw