gesponsorde blog hemelsblauw advertorial

Het is tijd voor de volgende IKEA Hack!

Wil je ontdekken wat een IKEA Hack is? Ik schreef vorige week mijn eerste IKEA Hack en daar vertel ik je ook wat een (IKEA) hack is! 🙂 Vandaag is het tijd voor IKEA Hack [2].

laptoptafel hemelsblauw

Toen Pieter een aantal jaren geleden in een anti-kraak pand ging wonen, kocht hij dit laptoptafeltje bij de IKEA. Ik vond het tafeltjes al een tijdje niet meer passen in de woonkamer. Ik was op Marktplaats al aan het kijken naar een ander tafeltje, tot ik me bedacht dat ik er ook een leuke IKEA Hack van kon maken.

Zo zag het eruit voor de IKEA Hack:

voor hemelsblauw interieur ikea hack

voor hemelsblauw ikea hack

Ik vond het onrustig en het zwart paste niet meer bij de rest van het interieur. Ik besloot daar maar snel verandering in te brengen en vandaag deel ik het resultaat met je! 🙂 Wat vind je ervan?

Wat heb je nodig?

  • Laptoptafeltje
  • Grondverf
  • Krijtverf of lak
  • Roller
  • Verfbakje
  • Plakfolie

Aan de slag

  1. Zet de glasplaat ergens op een plekje, waar hij niet kan omvallen
  2. Beschilder het metalen frame met grondverf. Ik heb hiervoor een roller gebruikt. Laat de grondverf drogen, op de pot staat vaak hoelang je moet wachten voor het overschilderbaar is.
  3. Beschilder het metalen frame met de krijtverf of lak naar keuze. TIP: Ik schilderde mijn tafeltje met krijtverf van de Kwantum. Wat hebben ze daar mooie kleurtjes! 🙂 Ik wist niet eens dat ze daar krijtverf verkochten 😉 Ik koos de kleur Misty Green
  4. Beplak de glasplaat met een plakfolie naar keuze

Klaar!

Zo ziet het eruit na de IKEA Hack:

detail marmer ikea hack hemelsblauw tafel details ikes hack hemelsblauw ikea hack hemelsblauwna hemelsblauw interieur

Ps. Ik heb de lamp ook geschilderd met krijtverf! Ik gebruikte daarvoor deze kleur!

gesponsorde blog hemelsblauw advertorial