gesponsorde blog hemelsblauw advertorial

Kerstkaarten

Wat is er nou leuker dan je eigen kerstkaarten maken? Niets.. en wij weten dat maar al te goed. 😉 We schreven er een week geleden over. Wij vinden het allebei erg leuk om van een cadeautje iets persoonlijks te maken. En omdat we het erg leuk vinden om kaartjes te sturen en te ontvangen maken we van deze blog gelijk een cadeautje!

Greetz

Deze kaartgigant ken je wel. Greetz is in 2004 begonnen als de eerste online échte wenskaartenservice van Nederland en inmiddels al jaren marktleider op dit gebied. Het idee: een ‘printing on demand’-variant voor de traditionele wenskaart werd bedacht door ondernemers Johan van Vulpen en Simen Schimmel. Na white label- samenwerkingen met Hallmark en TNT brak voor Greetz in 2009 een nieuwe fase aan als zelfstandig merk, met een nieuw platform en een inpandige drukkerij. Het grote succes sindsdien leidde tot een nieuwe stap: de online verkoop van bloemen, ballonnen en andere cadeaus. Sinds 2010 is Greetz hard op weg om ook deze markten te veroveren. Je kunt er voor elke gelegenheid een bijpassend kaartje vinden. Je kunt kaartjes vinden uit 79 verschillende collecties en daarnaast kun je ook nog eens je eigen kaarten ontwerpen. Hoe leuk is dat?

Wij gingen ermee aan de slag!

Wat heb je nodig?

  • www.greetz.nl
  • De foto die je wilt gebruiken voor op de kaart
  • Inspiratie voor een tekst in de kaart

Aan de slag:

  1. Kies een kaart uit het assortiment van Greetz (waarbij je een foto kunt toevoegen)
  2. Kies wat voor soort kaart je wilt en hoeveel je er wilt
  3. Maak een feestje van jouw kaart
  4. Kies jouw favoriete kleur envelop
  5. Kies naar welk adres je het wilt sturen en of je er postzegels bij wilt

Klaar!

Zo maakte wij één van onze Greetz-kaarten:

Cadeautje

Wij hebben vijf fotokaarten gemaakt (en één kerstkaartje gekozen waar we niet omheen konden) en die willen we naar je opsturen! Wil je dit kaartje binnenkort in de brievenbus vinden? Like de foto dan op Facebook!

greetz hemelsblauw

greetz hemelsblauw

greetz hemelsblauw

greetz hemelsblauw

greetz hemelsblauw

greetz hemelsblauw

 

gesponsorde blog hemelsblauw advertorial