De kerstboodschap

De afgelopen weken vul ik veel van mijn vrije uurtjes met Pinterest. Ik vind het de ideale website om snel inspiratie op te doen. In de maanden met de ‘R’ erin is mijn bord ‘Do It Yourself ● Autumn/ Winter / Christmas‘ mijn favoriet.

Tijdens het zoeken naar leuke winterse do-it-yourselfs valt het me steeds meer op dat ik vooral kerstmannen tegenkom. De kerstman heeft het door middel van CocaCola inmiddels ver geschopt! Het kerstfeest van de kerstman mist de rijk diepgang van de echte kerstboodschap, het mist zijn doel! Tijdens kerst mogen we vieren en gedenken dat er een Kind geboren is.

Wil jij deze boodschap ook delen met anderen? Dan kun je op verschillende manieren doen:

  1. Print de poster uit en geef hem een plekje in huis
  2. Print de poster uit op A5 formaat en stuur ‘m op naar iemand die je lief vindt
  3. Sla de poster op en deel hem via Whatsapp, Facebook of Instagram
  4. Deel deze blogpost, door onderaan het artikel één van de icoontjes aan te klikken

Je kunt hieronder de poster in het goud en in het ‘hemelsblauw’ downloaden!

Veel plezier ervan en geniet van de bijzonder kerstboodschap! 🙂

Er is een kind geboren kerst jesaja 9 vers 5 hemelsblauw goudkleurig blog poster