Het is weer tijd voor het wekelijkse kijkje achter de schermen. Vandaag is het mijn beurt om jullie te laten zien waar mijn week uit bestond.

Zondag

Op zondag zijn we onderweg en ik lak tijdens het rijden mijn nagels.

De lucht is onheilspellend!

Maandag

Fruit…

Het is zo lekker fris buiten!

Deze bank vind ik leuk, maar heb ‘m niet nodig 😉

Dinsdag

Lente!

En toch ook gewoon kou. Heerlijk, zo blauw en koud buiten. Muts op en gaan! Ik ging naar de markt en langs wat winkels.

Mijn deken is bijna af.

Woensdag

Wauw, zo mooi dit op het raam als je wakker wordt!

De rest van de dag doe ik eigenlijk niet zo veel, ik voel dat ik een beetje last krijg van mijn onderrug en sport ‘s avonds omdat ik denk dat dat misschien helpt. Daarna eiwitten! En chocola…

Donderdag

Ik kan eigenlijk alleen nog maar plat liggen ontdek ik als ik wakker word. Ai!

Ik houd niet van het gebruik van dit soort medicijnen (het lijken net smarties, hihi) maar ik hoopte dat het misschien zou helpen tegen de rugpijn. Bleek toch niet helemaal te werken dus ik breng de dag plat door, plafond van de slaapkamer ken ik nu van achter en voren 😀

Vrijdag

De afgelopen nacht was ehm tja, hoe noem je dat… vooral gewoon lekker wakker. Ik kan eigenlijk niets meer dus ga toch (onder begeleiding ;)) naar de huisarts en krijg medicijnen zodat ik weer een beetje kan gaan bewegen.

En pfoeee wat was dat een opluchting zeg! Ik merk na een paar uur al zo’n groot verschil dat ik besluit een heel kort bezoekje te brengen aan onze buren, de kringloop. Daar koop ik deze leuke borden als onderdeel van een cadeautje voor de verjaardag van Kristian vanavond.

Feest = taart!

Zaterdag

Op zaterdag gaan we met een groepje vrienden naar de Bazar/zwarte markt in Beverwijk. Wat een heerlijke bende aan (onnodige) spullen ligt daar!

Ik sluit af met deze heerlijke suikerspin. Guilty pleasure!