Je mag elke week even backstage bij hemelsblauw! Om en om nemen we je door middel van foto’s mee in ons leven. Deze week ben ik, Annemarij, weer aan de beurt en volgende week mag je even rondsnuffelen bij Hanneke. En zo hopen we dat je ons een beetje beter leert kennen! Elke maandag verschijnen onze foto’s online. Die zijn dan gemaakt in de week die achter je ligt. Deze week is week 50 aan de beurt, van 10 tot 16 december.

Zo leuk dit! Zondag sneeuwde het!

Zaterdag maakte ik samen met Pieter en mijn broertje van ons saaie bed een romantisch geheel. Ik kon het zondag niet laten om er een fotootje van te maken.

Maandagmorgen begon ik met een eierkoek. Ik durfde een boterham nog niet aan, omdat ik de week ervoor nogal buikgriep heb gehad. Even rustig beginnen dus!

Omdat fietsen niet echt een optie was, haalde Pieter me op bij mijn werk. De sneeuw van zondag was helemaal vertrokken, maar een nieuwe lading kwam onze kant uit!

Dit plaatje gaat het plakboek in! Ons tuintje voor het eerst gevuld met een laagje sneeuw!

We maakten deze rollade klaar, die ik kreeg van mijn moeder. We hebben er meerdere avonden heerlijk van gesmuld!

Dinsdagmorgen lag er nog een leuk laagje sneeuw. Ik glibberde op mijn fietsje naar mijn werk.

’s Middags had ik een leuk familiefeestje en daarna lag ik alleen maar op bank. Mijn buikgriep leek weer even terug te komen. Ik sliep een hoop in de hoop weer aan het werk te kunnen, de volgende dag.

Woensdagmorgen ging het wel weer. Op mijn werk hebben leerlingen tekeningen gemaakt, die ik dan vervolgens op het raam mag tekenen. Dat maakt het heel gezellig!

Bij thuiskomst verlekkerde ik me aan het huisje waar Pieter en ik in januari even vakantie gaan vieren. Nu al zo’n zin in!

Donderdagmorgen was het weer echt een beetje verdrietig. Grijs en nat, brr. Ik voelde me weer niet al te best. Ging naar de afspraken die ik had staan, deed een hoop voor hemelsblauw en dook vroeg mijn bed in.

Na mijn werk vrijdag checkte ik mijn boodschappen die ik eerder al haalde bij de Lidl voor mijn verjaardag. Ik maakte een lijstje met wat er nog bij gehaald moest worden.

Verder werkte ik nog een tijdje achter de pc, met deze blije foto op de achtergrond. En daarna begon het weekend vieren dan eindelijk!

Ik kreeg dit leuke kaartje van mijn collega’s, zo leuk!

Zaterdagmorgen scheen de zon heerlijk onze kamer in. Ik voelde me echt jarig, terwijl ik eigenlijk zondag pas jarig was. Ik vierde het zaterdag, dus dat zal wel meegeholpen hebben.

Ik kreeg een ontbijtje op bed en een cadeautje!

Ik sta elke keer weer versteld van hoe goed Pieter me kent. Ik ben heel kritisch als het gaat om sieraden, ik vind veel niet zo mooi. En dit was weer precies raak! Daar kan ik dan zo stil van worden. De hangers kreeg ik van hem 🙂

Thema: roze!

Stilte voor de storm. Ik trok mijn glanzende rokje aan en een kanten trui van Object! Ik voelde me heerlijk feestelijk.

Ons huisje is nogal klein, dus we schoven alles aan de kant en maakte een kring met stoelen van familie en vrienden. Het past maar net!

Ik stuiterde helemaal na afloop. Wat een lieve mensen heb ik om me heen en wat ben ik verwend! Wauw, dat is toch zo bijzonder!

Zondag heerlijk wakker geworden en keek ik vanaf de bank naar wat er overgebleven was van het feestje. Happy!

Hoe was jouw week?