Je mag elke week even backstage bij hemelsblauw! Om en om nemen we je door middel van foto’s mee in ons leven. Deze week ben ik, Annemarij, weer aan de beurt en volgende week mag je even rondsnuffelen bij Hanneke. En zo hopen we dat je ons een beetje beter leert kennen! Elke maandag verschijnen onze foto’s online. Die zijn dan gemaakt in de week die achter je ligt. Deze week is week 48 aan de beurt, van 27 november tot 2 december.

Na 1,5 week ziek te zijn geweest, zat ik maandag weer achter mijn bureau op school. En wat was het verschikkelijk weer! Brr..

’s Middags speelde ik met Pieter een potje Ticket to Ride – Nederland. Ik won (ook voor het eerst 😛 )!

Mijn eerste eigen schaaltje kruidnoten. Wij kopen meestal geen koek, snoep of chips, omdat ik er gewoonweg niet vanaf kan blijven. Vanavond gingen we boodschappen doen voor mijn verjaardag en nam ik een zakje mee. Mmm!

Ik begon met het maken van mijn surprise. Ik trok mijn zwager en hij wilde een bierpakket, dus ik besloot daar een surprise van te maken.

Het begin is er!

Dinsdag werkte ik op school en bij thuiskomst vond ik dit pakketje in de brievenbus. Black Friday is niet geheel kosteloos aan me voorbij gegaan 😛

Ik kocht mijn eerste Jeffree Star Liqiud Lipstick. Ik was eigenlijk wel erg benieuwd!

Ik kocht de kleur Gemini, zo mooi!

Ik werkte nog een aantal stappenplannen uit voor de ‘Stap voor stap – leren illustreren’

Woensdag kwam ik thuis en vond ik dit. Iets met Black Friday en truien nodig..

’s Middags had ik een bijeenkomst met mijn collega’s over Office365

Daarna plofte ik op de bak en ik geloof dat ik er niet meer vanaf gekomen ben. Oja, van het weekend kon ik het niet laten. De kerstboom staat!

Donderdag kwam Hanneke en hebben we gefilmd voor iets leuks!

Ik kreeg dit hele leuke boekje van Hanneke, alvast voor mijn verjaardag! Ik heb zo’n zin om dit boek in één zucht uit te lezen! Thanks, Han!

We hebben de hele dag gewerkt aan een leuk project! Binnenkort meer 🙂 O, en wat hadden we een lol. Zet ons voor een camera en we zeggen de meest rare dingen.

Vrijdag besloot ik om er op mijn werk spontaan een nieuwe opdracht tussen te gooien. We gaan de ramen vullen met de mooiste raamtekeningen!

Ik kreeg onweerstaanbare trek in erwtensoep en kocht het pakket waarover Hanneke me donderdag vertelde. Zondag is het erwtensoep dag bij ons.

Ik maakte mijn surprise af!

Dit is ‘m geworden!

Ik begon alvast aan mijn erwtensoep. Voor het eerst maakte ik mijn eigen erwtensoep. Spannend!

Hoe was jullie week?