Je mag elke week even backstage bij hemelsblauw! Om en om nemen we je door middel van foto’s mee in ons leven. Deze week ben ik, Hanneke, weer aan de beurt en volgende week mag je even rondsnuffelen bij Annemarij. En zo hopen we dat je ons een beetje beter leert kennen! Elke maandag verschijnen onze foto’s online. Die zijn dan gemaakt in de week die achter je ligt. Deze week is week 47 aan de beurt, van 20 tot 26 november.

Backstage bij hemelsblauw – week 47

Maandag

Op maandag begin ik de dag met fruit, en eindig ik de dag met fruit!

Het duurt niet meer zo lang tot Annemarij jarig is (woehoe) en ik kocht vast een cadeautje voor haar. Spannend! 😉

Zoals ik al zei, eindig ik de dag ook met fruit!

Dinsdag

Op dinsdag ben ik het zat in de woonkamer en besluit ik alle accessoires weer eens ergens anders neer te zetten. Ik zet alles op één tafel, pak de herfst/winterspullen erbij en ga alles één voor één langs om te bepalen waar en of ik het terugzet in de kamer

Ik voegde vooral donkere en warme kleuren toe. De felle kleuren gaan weer in de kast tot de lente begint.

’s Avonds haakte ik weer een stukje van de CAL die ik volg. Er stonden allerlei horror-verhalen over de moeilijkheidsgraad van het patroontje van het nieuwe lapje, maar bij mij ging alles in één keer goed!

Woensdag

Op woensdag begin ik de dag weer eens met een to-do lijstje.

In de ochtend krijg ik een pakketje binnen van de drukker. Het zijn brochures die ik gemaakt heb voor een opdrachtgever. Het blijft spannend om drukwerk binnen te krijgen… is alles wel goed gegaan?

In de middag vertrek ik naar LAB. Hilversum om daar onze kaartenvoorraad weer aan te vullen.

Als ik toch in de stad ben, schiet ik even snel wat winkels in om spijkerbroeken te passen. Ik heb nog maar één spijkerbroek en die is bijna door… Ik frustreer me over al die hoge broeken. Ik verlang bijna weer terug naar de tijd dat je spijkerbroek nog net tot bovenaan je billen kwam. Nu zitten ze bijna allemaal tot onder je oksel! Je merkt wel, ik houd van overdrijven. Maar ik vind het oprecht wel irritant dat je bijna geen spijkerbroek kunt kopen die op je heupen valt. Alles is high-waisted! En dat staat mij voor geen meter…

Eenmaal bij de H&M vind ik maar liefst twee hele spijkerbroeken die een ‘low’ waist hebben. En dan low als in: tot je navel. Nog vrij hoog, maargoed iets lagers is er waarschijnlijk niet. Daar komt de volgende spijkerbroekenfrustratie: als ik dan eenmaal een prima broek vindt, is ‘ie al-tijd te kort! Ik weet dat het hip is, maar ik wil ook wel eens gewoon een lange broek 😉 En deze broek was er helaas niet in lengtematen. Hij zat lekker dus heb ‘m toch maar gekocht.

Donderdag

Op donderdag hang ik eerst een half uur voor het raam omdat er (weer) een ongeluk is gebeurd in onze straat. Deze keer met onder andere een politie-auto en de straat wordt ervoor afgezet.

Daarna ga ik aan de slag met de blog van afgelopen vrijdag. Ik schreef een review van de agenda van Daphne’s Diary.

’s Middags krijg ik een pakketje van Wehkamp binnen. Ik had wat kledingstukken besteld de vorige avond toen ik in bed lag. Ik was vrij moe, dus was tussen het bestellen door af en toe een klein beetje in slaap gevallen… Dat zorgde ervoor dat de inhoud van deze doos voor een gedeelte uit verrassingen bestond. Ik had van sommige artikelen echt geen idee dat ik ze besteld had. Slaapwinkelen, bestaat dat ook? Dan kan ik dat toevoegen aan mijn slaapwandel en -praat portfolio.

Dat ik overdag ook niet helemaal wakker was bleek toen ik een pakketje op de bus wilde doen. Ik wilde bij de brievenbus weten in welk vakje ‘ie moest, dus zocht naar de postcode op het verzendlabel. Ik had het pakketje alleen helemaal niet geadresseerd! Onverrichterzake met de envelop weer naar huis…

Vrijdag

Op vrijdag werd mijn schoonmoeder 65. Gevolg: pop in haar tuin…

We kregen weer een nieuw voorraadje werkboeken binnen, en ik vulde mijn mini-magazijn ermee aan.

Later op de middag nog een pakketje vol met washi tapejes! Binnenkort meer hierover 🙂

Zaterdag

Op zaterdag werd ik rustig aan wakker. Antal was naar school dus ik had het rijk alleen. Ik racete een rondje huishoudelijk door de kamers…

En keek samen met mijn moeder naar de Sinterklaas-optocht. Ik woon precies tussen het haventje en het centrum in, dus de Sint komt altijd met de hele optocht door onze straat gewandeld. Zo leuk om te zien! En lekker warm binnen.

’s Middags moest ik nog even aan het werk en dat deed ik gezellig bij mijn ouders. Daarna aten we met zijn allen chinees. Lekker!

Zondag

Zondagochtend brengen we een bezoekje aan de kerk en verder is het een heerlijke binnenzit-dag. Ik eet mijn favoriete chips, maak erwtensoep en ’s avonds spelen we spelletjes bij een vriend.

Hoe was jouw week? Nog bijzondere dingen op de planning voor de komende dagen?