Je mag elke week even backstage bij hemelsblauw! Om en om nemen we je door middel van foto’s mee in ons leven. Deze week ben ik, Annemarij, weer aan de beurt en volgende week mag je even rondsnuffelen bij Hanneke. En zo hopen we dat je ons een beetje beter leert kennen! Elke maandag verschijnen onze foto’s online. Die zijn dan gemaakt in de week die achter je ligt. Deze week is week 44 aan de beurt, van 30 oktober tot 5 november.

Ik was maandag heel vroeg wakker, dankzij die leuke klokverschuiving, haha. Ik ben altijd al vroeg wakker, maar nu zie ik steeds de 5 op de wekker, in plaats van de 6. 😛 Ik was benieuwd of er al mensen mee zouden doen aan onze challenge, dus ik kroop achter de pc.

Op mijn werk surveilleerde ik tijdens een aantal toetsen en s’middags had ik een heel interessant gesprek met een coach, die me begeleidt bij het lesgeven. Ik keek nog even snel wat werk van leerlingen na en dan kun je soms zo verrast worden. Ik vroeg deze leerling om in een halve minuut steeds iets te tekenen. Als iemand mij vraagt om in een halve minuut mijn lievelingsdier op een bankje te tekenen, dan ziet dat er niet zo uit (kun jij ‘m vinden?). Zo leuk!

Daarna moest ik naar de tandarts. Wat vind ik dat toch naar, maar ik overleefde het! Zelfs zonder gaatjes! Tegen de tijd dat ik terug moet komen, schijnt de zon alweer warm op mijn gezichtje.

Dinsdag werkte ik tot een uur of vier en daarna snelde ik naar huis. Ik voelde me prut. Niet fit en echt zo moe. Ik dook onder een dekentje en keek een film. Heeft iemand nog een tip hoe ik die snoeren mooi weg kan werken? #durftevragen

Ik kocht van het weekend twee paar schoenen via Marktplaats en vandaag kwamen de eerste schoenen binnen! Wat een toppers. Voor maar €70,- lagen dan daar mijn bijna nieuwe Dr Martens! Jippie! Inlopen maar (en wat doet dat pijn!)

Ik at een heerlijk maaltje, dit keer weer met weinig koolhydraten. Mjammie!

Woensdag begon ik de dag met deze lekkere koekjes. Niet persé gezond, maar ik ontbijt. Dat is al heel wat!

Op mijn werk was er niet zoveel te beleven. Ik surveilleerde en keek veel werk na. Ik kwam thuis en kon niet meer. Ik voelde me ziek, ging op de bank zitten en ben daar niet meer vanaf gekomen. Geen puf om dan maar ook iets te ondernemen.

Op donderdagmorgen was ik er vroeg wakker en daarom dat ik al rond half negen achter de pc. Nog steeds beroerd, maar wel in staat te werken. Ik schreef een blog, beantwoordde mailtjes en bereidde het tripje van Hanneke en mij naar Antwerpen voor.

Ik kreeg weer twee pakketjes binnen. Een shirtje wat ik bestelde met een cadeaubon van mijn vorige verjaardag (december) en mijn tweede paar schoenen via Marktplaats.

Shabbies , maar dan met veters en een bontje. Ik twijfel alleen aan de echtheid ervan. Kent iemand deze versie?

Eén en al vrolijkheid!

Ik surveilleerde in een biologielokaal. Er hing zo’n toffe poster, die moest even op de foto.

Leerlingen die niet luisterden moesten smileys tekenen voor straf. En sommige smileys zijn daar duidelijk niet zo blij mee, haha.

S’middags reden Hanneke en ik naar Antwerpen, omdat we zaterdag op de boekenbeurs stonden. Het was zo gezellig!

We hadden een hele mooie kamer en we hebben vooral op dit heerlijke bed gezeten en gelegen.

We hebben s’avonds onze buikjes volgegeten in een ongezellige eetschuur, maar het eten was heerlijk en het was zo leuk om dit samen te beleven. Mjammie!

Onze zaterdagmorgen startte met dit croissantje en daarna zijn we heel rustig opgestaan.

Voordat we naar de beurs gingen, aten we nog even een broodje met pasta.

Wat een enorme boekenbeurs is dat! We zagen hele leuke en mooie boeken liggen en de sfeer was top!

Van 14.00 – 16.00 uur hebben we veel mensen ontmoet, gesproken, boeken gesigneerd en voor gedaan hoe simpel en leuk handletteren eigenlijk is! Na de beurs gingen we naar huis en was het gewoon en soort afkicken van de leuke dagen met Hanneke

Zondag werd ik wakker met het zonnetje in de kamer. Daarna ben ik achter de laptop gedoken om nog wat dingetjes te regelen.

Ik maakte twee leuke e-books om eigen kerstkaartjes te handletteren en te illustreren. Woensdag geven we daar meer info over op de blog.

Hiermee sluit ik ook gelijk de week af. De zondag werd namelijk een relaxdag, zonder veel boeiende kiekjes.

Een fijne week!