Je mag elke week even backstage bij hemelsblauw! Om en om nemen we je door middel van foto’s mee in ons leven. Deze week ben ik, Hanneke, weer aan de beurt en volgende week mag je even rondsnuffelen bij Annemarij. En zo hopen we dat je ons een beetje beter leert kennen! Elke maandag verschijnen onze foto’s online. Die zijn dan gemaakt in de week die achter je ligt. Deze week is week 43 aan de beurt, van 23 tot 29 oktober.

Backstage bij hemelsblauw – week 43

Op maandag begin ik met het maken van een to do-list. Soms stroomt het in m’n hoofd een beetje over en werkt het als ik alles wat ik moet doen opschrijf.

Voor Stap voor stap leren illustreren ga ik aan de slag met kerstillustraties.

Op dinsdag is het om 10 uur ’s ochtends nog steeds donker en somber in huis. De lampen moeten gewoon aan!

Ik stuur een pakketje terug naar Wehkamp (het pakketje wat ik twee weken geleden kreeg inderdaad… ik ben niet zo goed in snel terugsturen).

’s Middags lak ik mijn nagels. Ik ben minimaal twee keer per week in het zwembad te vinden en normale nagellak houdt bij daarom nooit langer dan twee dagen. En ik heb eigenlijk altijd nagellak op… Dat lakken werd ik een beetje zat dus schafte ik dit apparaatje aan om zelf gelnagellak aan te brengen. Blijft lekker lang zitten! Ik koos vandaag voor helder rood.

’s Avonds ben ik in het zwembad te vinden voor een lesje AquaZumba.

Op woensdagochtend ga ik weer verder met m’n lijstje. Nog flink wat te gaan!

In de middag schenk ik wat aandacht aan het huishouden. Daarbij stofzuig ik zo hard tegen dit ladekastje aan dat hij er daarna zo uitziet… oeps.

’s Avonds eten we met een groepje vrienden uit de kerk en daar kregen we dit toetje. Echt zo lekker!

Op donderdagochtend ga ik aan de slag met de blog van de dag erna. Ik koop wat bakpapier, zet de stappen van de DIY op de foto en uiteindelijk is het een lekker puinhoop. Zo ziet het hele huis er bijna altijd uit na het maken van foto’s voor de blog.

 

In de middag doe ik even een rondje kringloop. Ik woon naast de kringloop dus ben vaste klant 😉 Deze keer vind ik niets leuks helaas. Volgende keer beter!

Op vrijdag ben ik de hele dag bezig met de illustraties voor november. Het word leuk!

’s Avonds gaan we naar ikea en daar vergeet ik helemaal foto’s te maken. Behalve van magazijnlocaties dan 😉

Op zaterdag moet Antal naar school en blijf ik nog even lekker in bed liggen.

In de middag ga ik aan de slag met de logeerkamer. Ik wil er een leuke werkplek van maken. Binnenkort meer!

Zondagmiddag haak ik lekker een stuk weg en speel ik RollerCoaster Tycoon Touch op m’n telefoon. Jeugdsentiment!

Dat was ‘m weer! Hebben jullie nog bijzondere dingen gedaan de afgelopen week?