Je mag elke week even backstage bij hemelsblauw! Om en om nemen we je door middel van foto’s mee in ons leven. Deze week ben ik, Annemarij, weer aan de beurt en volgende week mag je even rondsnuffelen bij Hanneke. En zo hopen we dat je ons een beetje beter leert kennen! Elke maandag verschijnen onze foto’s online. Die zijn dan gemaakt in de week die achter je ligt. Deze week is week 42 aan de beurt, van 16 tot 22 oktober.

Backstage bij hemelsblauw – week 42

Ik werd wakker op het vakantieadres, waar ik met mijn schoonfamilie een weekend doorbracht. Het zonnetje scheen al vroeg naar binnen, wat een heerlijk weer was het!

Ik kon het niet laten om tijdens het koffie drinken weer wat te haken, wat is dat toch een heerlijke bezigheid!

Op weg naar huis bedachten we dat we nog wat dingetjes nodig hadden bij de IKEA. Daar maakten we een tussenstop en kocht ik op aanraden van Pieter dit te gekke lichtsnoer.IKEA is al helemaal in de kerstsferen, ik wilde alles kopen.. maar kocht niets!Oja, mocht je het nog niet doorhebben. Deze week had ik vakantie, dus geen foto’s van mijn werk op school. Hemelsblauw gaat natuurlijk altijd door. Dinsdagmorgen hebben Hanneke en ik onze workshop voor de Paperpassion voorbereid en schreef ik de blog van afgelopen vrijdag over het maken van een lichtplan.Ik werkte de hele ochtend in mijn pyama en ging 11.30 uur pas aankleden. Ik maakte me op met mijn favoriete palletje. Binnenkort komt hierover ook nog een blog online!Ik had weer rijles. Ja, ik kan nog niet autorijden..Thuis paste ik gelijk het lichtplan toe, wat ik maakte. Wil je zelf ook een lichtplan maken? Klik dan hier.Woensdagmorgen heb ik samen met Pieter nagedacht over hoe we ons lichtsnoer in de tuin konden ophangen.Tegen de middag hebben we vrienden van ons ontmoet in de buurt van Utrecht. Het was heerlijk weer. We hebben een pannenkoek gegeten en ik heb heerlijk geknuffeld met hun kersverse dochter.Toen ik thuis kwam lag er een pakketje op de mat. We staan in de Kleurglossy! Super leuk! Ik at dit leuke Montell-banaantje.S’avonds gingen de lampjes aan! Zo blij mee 🙂Donderdagmorgen zat ik vroeg in de trein op weg naar PaperPassion 2017.We gaven onze workshops op de eerste verdieping. Een super gave plek om over alle stands heen te kijken!Zo zag de ruimte eruit! Wat was het leuk om jullie te ontmoeten!Er zijn zoveel fantastische creaties gemaakt!En zelf zagen we ook heel veel mooie producten op de beursvloer.Na de eerste beursdag hebben we geslapen in de stacaravans van onze ouders (op dezelfde camping) vlakbij Tilburg. Het ligt midden in een bos, met prachtige paddenstoelen.De volgende dag waren Hanneke en ik weer vroeg op de beurs aanwezig. Onze moeders kwamen ook de workshop volgen, zo leuk!En er kwamen weer zoveel prachtige creaties voorbij!Zaterdagmorgen lag ik lekker lang in bed en opende ik toen ik beneden was het pakketje wat ik kreeg van Paper Den. Binnenkort reviewen we dit leuke pakketje!Na wat boodschapjes doen, epileerde ik mijn wenkbrauwen. Dat was iets te lang geleden.Daarna at ik dit als lunch. Pindakaas met suiker, wie eet dat ook wel eens? Zo lekker!S’middags tekende ik van alles in mijn bullet journal, waaronder dit.

Zondagmorgen lag ik lekker lang in bed.

Ik speelde bijna de hele dag SIMS 3, oeps! Zo leuk, haha.

Af en toe bekeek ik onze Facebookpagina, want die ontplofte bijna.. Op dit bericht kwamen maarliefst meer dan 565 reacties en 47.500+ mensen zagen dit bericht. Wow!

De week is weer voorbij gevlogen. Hoe was jullie week?