Kijk je mee naar de afgelopen week? Elke week kun je een klein beetje in mijn leven of in dat van Annemarij meekijken.

Backstage bij hemelsblauw

Maandag

Ik was het weekend ziek geweest en maandag voelde ik me wat beter. Tijd voor een maskertje! Weer een voordeel van thuis werken: je kunt lekker een masker op je gezicht hebben en werken tegelijkertijd. Tenzij je de postbode verwacht natuurlijk of een videoconference hebt.

Tijd om te plannen!

Dinsdag

Perfect eitje, toch?

Ik ging even langs bij mijn moeder, zij had dit leuke boek van Ikea over opruimen.

’s Avonds maakte ik met lekkere kruiden kip en aardappelen klaar.

 

Woensdag

Even wat extra vitaminen!

’s Avonds gaan we pannenkoeken eten met Antal’s opa en oma. En altijd wanneer je dan een klein beetje haast hebt… gaat de spoorovergang dicht.

Het was lekkerrrr!

 

Donderdag

Op donderdag bereidde ik de blog met de kikkererwten voor. Voor de tweede keer, want vorige week besloot mijn camera de foto’s voor de blog niet op te slaan. Handig!

Het ging goed!

En ook fout…

 

Vrijdag

Wasdag!

En back-up dag… Ik moet er niet aan denken dat al mijn werk weg zou zijn als mijn computer(s) een keer crashen.

Rondje kringloop om het weekend in te luiden. Leuke dingen, maar niet leuk genoeg om mee naar huis te nemen. Volgende keer weer!

 

Zaterdag

Yes! Een piano! Mijn ouders hadden bijna mijn hele leven een piano en ik heb ook pianoles gehad als tiener. Ik vond het heerlijk maar het spelen verwaterde, de piano verhuisde naar familieleden die er meer aan hadden en sindsdien speelde ik nooit meer. Daar gaat nu verandering in komen!

Bij de Action stond er een heel schap vol paaskoekjes. Lekker hoor, vooral lekker op tijd.

Pizzanight! Na de pizza kreeg ik spierpijn, had het warm en koud. De griep is terug! Lekker getimed steeds zo in het weekend 😀

 

Zondag

Zondag gebeurde er eigenlijk niet zo veel. Gelukkig maar, want zo kon ik lekker in mijn chill-outfit op de bank blijven hangen. Kristian kwam langs en we speelden Machiavelli, leuk spel!

Dit was mijn week, hoe was die van jou?