Vanaf vandaag mag je elke week even backstage bij hemelsblauw! Om en om nemen we je door middel van foto’s mee in ons leven. Deze week ben ik, Hanneke, aan de beurt en volgende week mag je even rondsnuffelen bij Annemarij. En zo hopen we dat je ons een beetje beter leert kennen! Elke maandag verschijnen onze foto’s online. Die zijn dan gemaakt in de week die achter je ligt. We beginnen in week 39, van 25 september tot 1 oktober.

Backstage bij hemelsblauw – week 39

Maandag begint zoals het hoort. Druilerig en stroef. Ohja, en ook een beetje snotterig (lekker!). Ik werk met een grote bak thee aan een website voor het bedrijfje wat ik naast hemelsblauw heb.

backstage bij hemelsblauw

Op dinsdag werk ik een beetje, maar het mini-griepje besluit toch door te zetten. Ik spendeer m’n dag gedeeltelijk op de bank en gedeeltelijk in bed. ’s Avonds zet ik het varkentje met balletrokje in elkaar wat ik gehaakt heb in de vakantie.

backstage bij hemelsblauw

Woensdag besloot ik vanuit bed te werken voor hemelsblauw. Een van de voordelen en nadelen van het eigen baas zijn: je kunt werken waar je wilt, dus ook met je laptop in bed. Best handig als je ziek bent, maar eigenlijk is het niet verstandig om in bed te werken… Maar één keertje moet kunnen!

backstage bij hemelsblauw

Ik werkte met een lekker theetje aan de illustraties voor Stap voor stap leren illustreren.

backstage bij hemelsblauw

Aan het eind van de middag kon ik wel een beetje frisse lucht gebruiken, dus kwam de verplichte wandeling naar de brievenbus goed uit. Weer een boek de deur uit! 🙂

backstage bij hemelsblauw

Donderdag begon buiten druilerig… Gelukkig is er binnen kleur genoeg!

backstage bij hemelsblauw

En opeens kwam ik er achter dat ik er met de outfit die ik die ochtend uit de kast getrokken had, in combinatie met m’n theemok, er wel heel erg uit zag als een echte New York fan… en dat terwijl ik er nog nooit geweest ben! Lang leve vrienden die souvenirs voor je meebrengen 😉

backstage bij hemelsblauw

Aan het eind van de middag kwam mijn moeder langs en we besloten dat we er even uit moesten. Het werd een bezoekje aan Nijhof, de leukste woonwinkel/bouwmarkt van Baarn.

backstage bij hemelsblauw

We aten wat bij de La Place in Nijhof. Het restaurant had net een restyling gehad en het zag er tof uit! Er waren veeeel cactussen!

backstage bij hemelsblauw

Er was een lamp van vilt! <3 Echt supergaaf. Mooi prijsje ook wel….

backstage bij hemelsblauw

backstage bij hemelsblauw

En kijk even naar dit kussen! Prachtige print.

backstage bij hemelsblauw

Op vrijdag begin ik met bijwerken van de ‘papierwinkel’ die elke maand weer ontstaat als we alle inschrijvingen voor Stap voor stap leren illustreren moeten verwerken. Veel werk! Maar leuk resultaat 🙂

Daarna loop ik even richting het dorp. Het is herfst, dus ik vind het weer tijd voor dr. Martens! Vandaag koos ik voor de rode, past mooi bij alle blaadjes op de grond.

De zon schijnt!

Oeps…

De volgende ochtend word ik wakker met een iets minder leuk bericht: onze websites zijn uit de lucht gehaald! :O

Dit vonden we ervan (en dan zijn we nog lief):

’s Avonds vond ik deze wallpaper. Helemaal waar!

Op zondag vergat ik een beetje foto’s te maken. ’s Ochtends bleken de websites weer online te zijn (HOERA!) en in de middag fietste ik met een mandje volgeladen water en banaan achter m’n man aan, die aan het trainen is voor de halve marathon in Amsterdam over twee weken.

Opeens is het zondagavond en staat de nieuwe week voor de deur. Oktober is begonnen!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken. Aankomende week maakt Annemarij de foto’s. Heb nu al zin om ze te gaan bekijken! Fijne week allemaal 🙂