IMG_4577b

Heb jij Colour al?

Wil jij ontdekken hoe kleurrijk je bent?

Colour is een boek voor tienermeiden geschreven door Marije van den Berg en Coby Kremer. Het is een lees-, schrijf-  en doeboek vol kleur en inspirerende verhalen, foto’s en ideeën!

Elk hoofdstuk heeft een eigen thema met een een schrijfopdracht, een do it yourself & een verhaal van een jonge vrouw die vertelt hoe zij ermee omgaat.  Ook al ben ik geen tiener meer, ik pak het boek er steeds weer bij om inspiratie op te doen! Het is een heerlijk boek om in te bladeren, te schrijven, te knippen & te kleuren!

Ik kan maar geen genoeg krijgen van al die prachtige doe-boeken, en jullie? En heb jij ook al iemand in gedachten aan wie je dit boek cadeau kunt doen? Je kunt het boek kopen via Royal Jongbloed

Ps. Je kunt mijn verhaal lezen bij het oranje thema ‘oh happy day’!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ben je geen tiener meer, maar heb je wel interesse in een doe-boek? De schrijfsters hebben ook andere boeken geschreven. Ze staan allemaal bij mij in de kast! Marije heeft de boeken LEEF en SCHRIJF geschreven voor jonge vrouwen. Er is zelfs een groepshandleiding van LEEF! Coby schreef de boeken Hartschrift en Hartstocht, twee inspirerende schrijfboeken. 

 

Ben je niet zo van de boeken? Neem dan eens een kijkje op www.butogether.nl of www.marijevdberg.nl!

IMG_4574bIMG_4603bIMG_4605bIMG_4595bIMG_4600bIMG_4593bIMG_4604bIMG_4588b IMG_4587bIMG_4590bIMG_4598bIMG_4578b