Vijf leuke Instagram accounts om te volgen

Ik ben nogal beeldend ingesteld en daarom vind ik het heerlijk om elke dag al die mooie foto’s op Instagram voorbij te zien komen. Ik weet dat het beeld wat Instagram over het leven schetst, niet realistisch is. Deze week liet Essena O’Neill zien hoe haar leven er werkelijk uitzag (klik hier voor meer info) en toen besefte ik weer opnieuw wat voor een vertekend beeld de sociale media kan geven van iemands leven. En dat ik daar natuurlijk gewoon aan mee doe, met mijn favoriet filter! 🙂

Maar naast al die ‘nepheid’ is Instagram voor mij vooral een platform met heel veel inspirerende afbeeldingen.

Daarom deze week vijf Instagram accounts waarvan ik elke dag geniet:

  1. Studio hip en stip met @studiehipenstip: Als je even in een dip zit of als je haak- in interieurinspiratie nodig hebt, is Studio hip en stip met uitstek het beste middel! Wat een heerlijke explosie aan kleur! Ik hoop dat mijn man me ooit toestemming geeft om mijn huis zo in te richten.. 🙂hipenstip
  2. Illeke met @illeke_illustraties: Elke dag post deze illustratrice haar tekenproces. Ze heeft inmiddels al heel veel leuke diertjes getekend! Je kunt op haar website van alles kopen met jou favorietje erop! Volg jij haar al?illeke
  3. Miss Jettle met @missjettle: Deze blogger is gek van fotografie en interieur en dat is te zien op haar account! Iedere dag weer een mooi plaatje! En als je al haar post bekijkt, zie je dat het allemaal bij elkaar past. Zwijmel…. 🙂 Je kunt haar blog ook volgen via www.missjettle.nl.jettle
  4. Chickslovefood.com met @chickslovefood: De laatste maanden eten mijn man en ik bijna alleen maar recepten van deze twee dames. Het is simpel, (best) gezond en heel lekker! Mijn favoriete recepten zijn die binnen de ‘5-or-less’ categorie. Het is handig om hen te volgen via Instagram, want dan weet je precies wanneer er een nieuw recept op de website komt!chickslovefood
  5. Ruth Speer met @septemberwildflowers: Deze kunstenares heb ik pas sinds kort ontdekt. Wauw, wat een talent! Ik vind de video’s ook erg leuk om naar te kijken, stiekem even spieken hoe ze dat nu doet! Dit wil ik ook kunnen! 🙂ruth

 

Van welke Instagram accounts geniet jij elke dag?