Eerder schreven we al drie blogs over verveling met YouTube-, online shop– en creatieve tips. Heb je ze allemaal gelezen en ben je wel weer toe aan iets anders om verveling tegen te gaan? Vandaag laat ik je zien wat mijn Netflix favorieten zijn.

Netflix als remedie tegen verveling

Al jaren heb ik Netflix, misschien al wel sinds het in Nederland beschikbaar is. Of nouja, ik heb het niet zelf… ik lift al die tijd mee op het account van mijn ouders. Herkenbaar misschien? 😉

Wanneer jij zelf ook Netflix hebt, of ook meelift op het account van je buurvrouw, achterneef of vriendin, is dit artikel voor jou!

Comedy

Friends

Netflix

Bron: Warner Bros

Bij mij staat op 1 toch echt wel de serie Friends. De serie over de groep vrienden uit New York kan ik echt meerdere malen bekijken. Zo leuk dat het nu op Netflix staat!

Modern Family

Netflix

Bron: ABC

Deze (comedy)serie over een Amerikaanse familie bestaand uit drie gezinnen, is echt een kijktip! Er staan nu acht seizoenen online, dus voorlopig ben je wel even bezig.

One day at a time

Netflix

Bron: Netflix

Deze serie over een Cubaans-Amerikaans gezin is makkelijk, grappig en misschien best een klein beetje voorspelbaar en erg geacteerd. Maar juist omdat het zo laagdrempelig is, vind ik het lekker om naar te kijken.

Drama

The Crown

Netflix

Bron: Netflix

Deze serie is geproduceerd door Netflix zelf en staat nog niet heel lang online. Het tweede seizoen kwam in december 2017 online. De serie gaat over de jongere (en later wat oudere) jaren van koningin Elizabeth van Engeland. Ik vind het heerlijk om even terug in de tijd  te gaan.

Suits

Netflix

Bron: USA Network

Een hele andere, maar niet minder leuke serie, is Suits. Suits speelt zich af in een groot advocatenkantoor in New York. Het verhaal draait grotendeels om een van de werknemers die zijn opleiding tot advocaat niet afgerond heeft, maar toch in het kantoor opgenomen wordt.

Velvet

Netflix

Bron: Beta Cinema

Velvet is een Spaanse serie over een groot modewarenhuis in Madrid in de jaren vijftig. Vier seizoenen lang kijk je mee met het reilen en zeilen van het warenhuis en haar medewerkers. Het gaat in de serie vaak net wanneer het goed gaat ook weer fout, op allerlei vlakken. Als je daar niet tegen kunt is het misschien niet helemaal jouw ding 😉 Ook is de serie niet altijd geschikt voor wat jongere kijkers, als je snapt wat ik bedoel. Ik heb sommige stukken door moeten spoelen omdat ik dat op een gegeven moment een beetje zat werd. Maar al met al vond ik het een leuke, mooie en verslavende serie!

Chick flick-achtige series

Gossip Girl

Netflix

Bron: The CW Television Network

Deze serie is denk ik wel mijn meest guilty pleasure. Toen ik op het HBO zat spendeerde ik regelmatig hele dagen thuis met een bak Ben & Jerry’s en de DVD’s van Gossip Girl in bed. Nu staat de hele serie, die gaat over een groep jonge mensen die opgroeit in een rijk wereldje in New York, op Netflix!

Gilmore Girls

Netflix

Bron: Warner Bros

Gilmore Girls keek ik vroeger met mijn moeder op Tv. Ik denk dat ik heel wat afleveringen gemist heb, dus ik begin binnenkort weer van voor af aan op Netflix. De serie speelt zich af in Connecticut en draait om een alleenstaande moeder en haar dochter en de bijzondere relatie die zij met elkaar hebben.

Jane the virgin

Netflix

Bron: The CW Television Network

Wat een heerlijke, dramatische en grappige serie is dit! Jane is per ongeluk zwanger geworden tijdens een bezoekje aan de gynaecoloog. Je volgt Jane en haar vrouwenhuishouden (ze woont samen met haar moeder en oma) in het proces van het zoeken naar de vader, de bevalling en daarna.