Vorige week liet Annemarij je haar favoriete Youtubers zien. In deze serie over verveling willen we je tips geven voor wanneer je even niet zo goed weet wat je moet doen. Natuurlijk kun je ook gewoon even heerlijk niets doen, maar stel nou dat je dat zat wordt?

Verveling

Ik hou van winkelen. Wat ik minder leuk vind aan winkelen, is dat je geld daarbij zomaar uit je portemonnee floept. Ik vind het niet erg om geld uit te geven, maar hoe meer je uitgeeft, hoe minder je daarna nog kunt kopen 😉 Misschien is het daarom dat ik het leuk vind om ‘s avonds, wanneer de winkels dicht zijn, door de winkelstraat te lopen en etalages te bekijken. Ik kijk dan naar leuke dingen in etalages, mooie winkelinrichtingen en bedenk me wat ik zou doen als ik een hele berg geld had. Zou ik dan alles kopen?

In het verlengde van deze (guilty) pleasure ligt online windowshoppen. De keren dat ik artikelen in mijn digitale winkelmandje stopte en ze vervolgens niet afrekende, zijn niet meer op twee handen te tellen. Voor mij is online winkelen zonder te afrekenen echt een prima oplossing tegen verveling. Ik laat je zien op welke webshops ik vaak rondstruin. Wie weet ben jij daar binnenkort ook wel te vinden!

Sieraden

My Jewellery

Ik kan zelf drie paar oorbellen kwijt in mijn oren, dus ik ben eigenlijk altijd op zoek naar leuke oorbellen  en inspiratie op het gebied van oorbellen combineren. Deze webshop is een van mijn favoriete sieradenwebshops.

Cadeau’s

Mirthe Castello

Van deze webshop word ik heel vrolijk! De artikelen hebben wel een beetje een hoog Cactus/Flamingo/Ananas/Unicorn karakter (is dat nog hip?), maar als ik eerlijk ben blijf ik dat gewoon leuk vinden om naar te kijken.

Fonq

Wanneer ik een cadeautje zoek voor iemand, kom ik vroeg of laat eigenlijk altijd wel op Fonq.nl terecht. Er staan zoveel leuke, originele (en dure) dingen op!

Stationery

Studio Stationery

Wanneer ik in winkels of online leuke notitieboekjes, planners, schriften, pennen en washi-tapejes tegenkom ben ik eigenlijk altijd enthousiast. Maar het gekke is: ik koop er bijna nooit iets van. Dit is typisch een gevalletje wan winkelmandje volladen, maar niet overgaan tot aankopen. Desalniettemin heb ik heel wat verloren minuten rondgedwaald op deze webshops:

Paperchase

Fashion

Wehkamp

Kleding kopen doe ik het liefst in een winkel, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ook meerdere keren per week op Wehkamp.nl te vinden ben. Het idee dat je daar tot 23.59 uur kunt bestelen en dat het dan de volgende dag dan gewoon in je kast kan liggen, is zo aantrekkelijk!

Most Wanted

Ook op de shop van Most Wanted ben ik vaak te vinden. Vaak gescrolld, nooit iets gekocht. En waarom? Geen idee eigenlijk. Dat is nou typisch online windowshopping-gedrag 😉

Welke webshop bezoek jij graag?