De lente maakt me zo blij. Het weer wordt steeds zachter, het zonnetje breekt meer door, de vogeltjes fluiten weer hun vrolijke melodietjes. Heerlijk! En bij een nieuw seizoen horen nieuwe kleuren en nieuwe printjes. In deze blog geef ik je lente-inspiratie!

Pantone

Hanneke schreef een aantal weken terug een blog over de kleur van het jaar. In deze blog gebruik ik ook de Pantone kleuren, maar dan mijn top 4 van de top 12 die geselecteerd is voor de lente van 2018. Dit zijn de kleuren van de lente van 2018:

Meadowlark

De favoriete geel kleur is een tint minder fel dan zonnig geel. Deze laarzen van Aigle passen heel mooi binnen het lente gevoel. En ik ben gek op de kleur. Wauw!

 

En deze vaas van HEMA kun je prachtig vullen met een bos mooie veldbloemen.

En dan mag je deze bloemenjurk van Esprit natuurlijk ook niet mislopen. Ik zie mezelf al lekker door de stad struinen met die prachtige jurkje! Wie niet?

Cherry tomato

Een warme en energieke roodkleur met een tikje oranje erin. Ik kan deze kleur aan mijn gezicht niet zo goed hebben, maar als jij dat wel kunt, dan vind ik dit echt een topper: sjaal van HEMA!

Smelt, deze jurk van Envii Entribe is zo mooi!

Voor een lekker kleurtje op de lippen, van Hema!

Little boy blue

Een klassieke lichtblauwe tint voor een ‘brave meisjes look’ (maar niet té). En deze broek vind ik daar precies bij passen. Deze broek is van Scotch&Soda.

Met deze mooie ring van Camps & Camps erbij.

Of deze prachtige rok van Esprit! Zo zwierig en de kleur is zo mooi. Hebben, hebben, hebben!

Spring Crocus

Lichter dan de dieppaarse kleur die we al noemden en met een hint naar roze. Ook dit is een prachtige kleur om je lippen lenteproof te maken. Deze lipstick is van Hema.

En je kunt vervolgens elke look afmaken met deze toffe schoenen van Fabienne Chapot.

Of deze!

Dit zijn mijn favoriete lente-items die te krijgen zijn in de kleuren die ik ontzettend mooi vind en passend vind bij de lente.

Wat zijn jouw favoriete kleuren en artikelen voor de lente?