gesponsorde blog hemelsblauw advertorial

Droomslaapkamer

Annemarij wilde graag een droomslaapkamer in haar nieuwe huis. Haar eerdere slaapkamers waren vooral praktisch, maar niet echt sfeervol. Ze is van start gegaan met het verzamelen van afbeeldingen. Elke afbeelding toont een rustige, praktische slaapkamer met sfeer.

1 Deze slaapkamer is fris en stijlvol. De schilderijtjes maken de kamer persoonlijk. De lichte kleuren zijn prachtig op elkaar afgestemd en de houtkleurige elementen lijken daardoor extra op te vallen. 

2 Wit, daar houdt Annemarij erg van. De lichtjes zorgen voor de sfeer. Een ideale manier de kamer te voorzien van sfeer, zonder dat er allerlei prulletjes toegevoegd moeten worden.

3 Annemarij zag deze afbeelding en sindsdien is het idee van een wandkast ontstaan. Die houtkleur, wauw!

4 Door een klein plankje te creëren op deze manier, kun je leuk je spulletjes kwijt, zonder dat je nachtkastje vol staat. Door de spulletjes niet te monteren, kun je elk seizoen wisselen!

5 Wat een lichte ruimte, ook dat is heel erg van belang! Wij zijn fan van VELUX ramen, die zorgen voor prachtig licht in je kamer.

6 Wat een gezellig plaatje! Annemarij is dol op de kleur van de muur en op veel kussens, dus dit is goede inspiratie voor haar eigen droomslaapkamer

Annemarij’s slaapkamer

Dit is het geworden! Het enige wat echt nog mist zijn de sfeerlampjes, die je terug ziet op afbeelding 2 (hierboven) en nog wat meer persoonlijke spulletjes, maar het begin is er! Het dekbed dat je ziet is van Dekbed Discounter. Het is een heerlijk zacht dekbedovertrek van katoen en de print past mooi bij de posters die Annemarij bestelde bij Desenio. Ons bed staat aan de ene kant tegen de wand, de andere wand is gevuld met een wandkast, met twee spiegeldeuren. Dat maakt de ruimte groter en is ideaal bij het aankleden.

Wat vinden jullie: heeft het al sfeer?