Storytel: Twee vliegen in één klap

Ik kan niet stilzitten, ik verveel me zelden en ik kan niet goed lezen. Kortom, het duurt wel even voordat ik een boek pak. Eigenlijk alleen in de zomervakantie als ik zes weken lang niet voor de klas hoef te staan, komt er een moment dat ik een boek pak en ik er echt van geniet. Op mijn stoeltje in de zon en met mijn voeten in een beekje. Maar het is nu niet echt weer voor een beekje en ik heb geen zes weken schoolvakantie. Waarom dan toch deze blog?

Met de app van Storytel kun je lezen en 100 andere dingen tegelijk doen. Wat een uitkomst! Je kunt tegelijk lezen en ..

..haken

..koken

..de was opvouwen

..stofzuigen

..reizen

..een rondje fietsen

..winkelen

etc.

Dat is toch top! Eigenlijk lees je natuurlijk niet echt, je luistert naar het voorlezen van een boek. Maar je hebt toch de inhoud van het boek meegekregen. Ik vind het ideaal!

Storytel

Storytel is een app voor je telefoon of tablet. De app bevat een grote collectie met luisterboeken in allerlei categorieën. Er zijn zoveel Engelstalige als Nederlandstalige luisterboeken te vinden. Je kunt er ook boeken vinden voor kinderen en jongeren. De app kun je gratis downloaden en je meld je vervolgens aan met een account wat je aanmaakt. Je kunt met het account ook boeken luisteren via de computer. Storytel werkt alleen als je een abonnement afsluit voor 9,99 euro per maand. Hiermee kun je naar een onbeperkt aantal boeken luisteren. Wil je het eerst eens proberen? Normaal gesproken kun je een proefabonnement nemen van 14 dagen, maar door op deze link te klikken kun je een maand lang luisteren voor €0,99 in plaats van €9,99.

www.storytel.nl/hemelsblauw

Als je je account hebt aangemaakt en je bent ingelogd in de app, kun je gelijk beginnen met luisteren. De app werkt heel eenvoudig. Via het menu in de app kun je allerlei dingen zoeken zoals aanbevelingen, series, categorieën, het boek wat je aan het luisteren bent, je boeken die opgeslagen hebt op je ‘boekenplank’ en de zoekfunctie. Voor het luisteren van boeken heb je een internetverbinding nodig. Als je een boek wilt luisteren zonder internetverbinding, dan kun je het boek downloaden.

Het luisteren gaat heel eenvoudig. Je drukt op play en het verhaal start. Wil je stoppen? De app onthoud waar je gebleven bent. Je kunt eventueel nog terug- en doorspoelen, mocht je dat willen. Je kunt ook meerdere boeken tegelijk luisteren, de app blijft onthouden waar je gebleven bent. Mocht je voor het slapengaan nog willen luisteren, maar wil je niet dat het verhaal een nachtlang aan het afspelen is? Gebruik dan de slaaptimer. Hiermee kun je aangeven over hoeveel minuten storytel moet stoppen met het voorlezen van het verhaal. Zo mis je niets!

Wij gaan weer even lekker luisteren met een kop warme choco en ons haakwerkje!

Ps. Benieuwd naar onze favorieten? Klik hier!

gesponsorde blog hemelsblauw advertorial