Nieuw!

Vanaf vandaag verkopen we niet alleen ons boek en onze kaarten, maar ook handletter musthaves! In deze blog laten we je zien wat je nu in onze webshop kunt vinden en waarom we deze items geselecteerd hebben.

En omdat wij dit ervaren als een feestje krijgen je alleen vandaag (17 maart 2017) 10% korting op de handletter musthaves met de code: musthaves

Basis

Het is handig om te beginnen met papier, potloden en een gum. Wij hebben onze favoriete voor je geselecteerd en in onze webshop opgenomen.

Papier

 

 

 

 

 

 

We werken het liefst met echt tekenpapier. Je vindt het hier in de webshop. Dit is 160 grams papier, dat is twee keer zo stevig als normaal print papier. Daarnaast heeft het papier een hele subtiele structuur, waardoor het grafiet van potlood goed hecht aan het papier.

Wil je liever eerst even oefenen op ruit? Dat kan met dit mooie schrijfblok.

Potloden

Als je een tekenfan bent, is dit hèt potlodenpakket. In dit pakket vind je 12 potloden met allemaal een andere hardheid. De H-potloden zijn hard en stug en de de B potloden zijn zacht. Hoe hoger het cijfer hoe stugger of zachter het potlood is. Als je het handletteren wilt combineren met tekenen, dan is dit echt een aanrader!

Gum

Onderschat het belang van een goede gum niet. Misschien herken je het volgende; je bent aan het schetsen geslagen en je wilt een stukje uitgummen, maar in plaats van het grafiet te verwijderen smeert de gum het uit. Wat een ellende! Deze gum is werkelijk fantastisch. Hij doet wat hij moet doen en is ook nog eens gemaakt van natuurrubber! Wij zijn fan 🙂

Afwerken

Na het aanleggen van de basis, kan het afwerken beginnen!

Zwarte fineliners

Klaar met schetsen? Deze diepzwarte fineliners zijn watervast en verkleuren niet. Je betaalt er wat voor, maar je hebt er heel lang plezier van! In dit setje vind je 6 fineliners in verschillende maten.


Ook deze fineliners van Papermate en Stabilo vinden wij erg fijn en hebben we toegevoegd aan de webshop.

Kleur

Werk je het liefst met kleur, dan is dit echt een heel mooi setje! Ook deze fineliners zijn net zoals de zwarte versie watervast en verkleuren niet.

Brush pennen

Met deze brush pennen kun je ontzettend veel kanten op. Ben je benieuwd wat je ermee kunt? Kijk dan eens dit filmpje!

Metallic

Om een extra feestelijk tintje te geven aan je handlettercreaties hebben we een gouden en zilveren pen in de webshop toegevoegd.

Welke producten mis jij nog?