We hadden het zelf niet kunnen voorspellen toen we ze schreven, maar onze handletterblogs zijn de best gelezen blogs van alle 162 artikelen die tot nu toe online staan! We schreven ze begin 2016, alweer even geleden dus. Tijd voor een update!

De blogs schreven we toen we zelf handletteren eigenlijk nog maar net ontdekt hadden… Nu, anderhalf jaar later, zijn die blogs dus wel toe aan een opfrisbeurt. We hebben in de tussentijd veel geleerd. Die kennis brengen we je graag over in onze boeken. Maar niet getreurd! We zullen heus niet elke kans aangrijpen om jullie onze boeken aan te smeren 😉 De handletterblogs blijven gewoon bestaan!

Over de update: de blogs bevatten nieuwe foto’s, wat extra tips en de teksten zijn herschreven. Tijd om ze (opnieuw) te gaan lezen dus! En denk je nu: ik lees de blogs, dan heb ik toch niets meer aan de boeken? Daar zijn wij het niet helemaal mee eens 🙂 In deze artikelen lichten we eigenlijk nog maar een tipje van de sluier op van wat in onze boeken staat. Tegelijkertijd bieden de blogs zeker wel genoeg informatie om direct aan de slag te gaan met handletteren.

Goed, lang genoeg gepraat! Ga vooral lekker aan de slag.

Deel 1

handletteren blogs update blog 1
Hoe begin je? Wat heb je nodig? Welk lettertype is het makkelijkst aan te leren? We leren je er alles over in Beginnen met handletteren – deel 1.

Deel 2


Hoe breng je variaties aan? Welke letters staan mooi bij elkaar? Wat is faux calligraphy? Je komt er allemaal achter in Beginnen met handletteren – deel 2.

Deel 3

Heel leuk dat handletteren, maar het wordt een beetje saai… Wat nu? We hebben speciaal voor jou een filmpje gemaakt met leuke illustraties, stap voor stap uitgelegd. Lees er meer over in Beginnen met handletteren – deel 3.

Waar wacht je nog op? Aan de slag!