Flow Book for paper lovers

Flow Book for paper lovers

Voor het derde jaar op rij ontwikkelde Flow een superdik boek vol met paper goodies, het Flow Book for paper lovers. Vorig jaar ontdekte ik het boek voor het eerst toen ik ‘m van mijn moeder kreeg. Dit jaar kreeg ik ‘m van Sinterklaas!

Het is een boek vol met, de naam zegt het al, papier. Van aankleedpoppen tot ansichtkaarten en van slingers tot inpakpapier, de mogelijkheden met dit boek zijn eindeloos!

Zowel Annemarij als ik zijn weg van het boek en hebben er al veel mee gedaan. In dit artikel vertellen we je wat wij nou de leukste pagina’s vinden. Twijfel je nog of je ‘m wilt aanschaffen? Doen hoor! Hij is nog te bestellen (16,95) en is ook verkrijgbaar bij de meeste boekhandels. Na het lezen van dit artikel twijfel je vast niet meer.

Gezellige huisjes

In het boek staan verschillende platen die je kunt uitknippen en vervolgens moet vouwen en plakken tot een huisje. Annemarij koos vanzelfsprekend. Het hemelsblauwe huisje uit en ik koos een wat groeniger huisje met een fiets tegen de muur. Schattig toch? Ze zijn zo’n 12 cm hoog.

huisje-flow-book-for-paper-lovers3
huisje-flow-book-for-paper-lovers

Stuur eens een kaartje

We houden allebei van kaartjes sturen. E-mail… dat is toch ouderwets? In dit Flow Book for paper lovers zitten weer veel kleine ansichtkaartjes met heerlijke foto’s uit de vorige eeuw. De glitters erop maken het nog leuker!

ansichtkaart met glitter

Life is better when you’re laughing

Deze quote is prachtig uitgesneden uit dik papier. Je kunt ‘m zo aan de muur hangen of er twee leuke A4-tjes uit het Flow Book for paper lovers achter plakken.

Poster met uitgestanste quotePoster met uitgestanste quote

Sterren aan de muur

Iets te vieren? Prik wat sterren aan de muur! Deze slinger zit kant en klaar in het boek. Je hoeft dus niet alles zelf in elkaar te knutselen. Hij is ook leuk voor kerst!

Als je bij het kopen de kans hebt even achterin het boek te kijken in het vakje op de laatste pagina, doe dat dan! In die van Annemarij zat namelijk deze superleuke slinger, maar in mijn boek was ‘ie niet te vinden, jammer! Er heeft vast iemand anders een erg leuk feestje gehad met mijn slinger.

Slinger van gekleurde sterretjes

Een kijkdoos, maar dan anders

Vroeger maakte ik vaak kijkdozen. Hele kijk-flats eigenlijk. Elke kamer een andere familie, andere meubels… heerlijk! In het boek zit dit keer een soortgelijk iets. Het is een groot uitvouwbaar huis met vier ‘kamers’. Op een ander vel staat een familie met huisdieren en wat huis-tuin-en-keuken artikelen om uit te knippen en neer te zetten. Het is een precies werkje, neem er een klein schaartje voor. Ik had namelijk bijna de nek van de jongeman in de tuin door midden…

Opvouwbaar huis

Stickergeluk

Heb je een cadeautje dat nodig opgeleukt moet worden? Plak er een sticker op! Of op een kaart, op je telefoon, op een envelop, op je laptop, op je koelkast, op je voordeur… waar kan je eigenlijk geen stickers op plakken? Er zitten meerdere leuke stickervellen in het boek met onder andere bloemenprints, dieren en schemerlampen (ja, echt!).

Stickers met bloemen

Wijsheid op het toilet

Wat? Wie wordt er nu wijzer op het toilet? Als je bij ons naar de wc gaat wel. In het boek staan superveel leuke, mooie en grappige quotes. Scheur ze uit en plak ze op! Er zijn er met neutrale achtergronden, maar ook met mooie oude plaatjes als achtergrond.

Inspirational quotes op A4 - Ansichtkaart - Flow Book for paper lovers

Vandaag is…

Wat brengt vandaag jou? Draai aan het wiel en kijk eens wat er tevoorschijn komt. Today is a new start? Begin eens aan een haakproject wat je al een poosje niet meer aangeraakt hebt, zoals Annemarij deed.

vandaag-is-flow-book-for-paper-lovers

Hang de vlag(getjes) uit

In het boek zijn wel 10 pagina’s te vinden met zelf te maken vlaggenlijnen. In uni, met een printje of met letters zodat je je eigen boodschap erop kunt zetten. Verbind de vlaggetjes met een leuk stuk touw en je bent klaar voor een feestje.

Vlaggenlijn van gekleurde vlaggetjes

vlaggenlijn van gekleurde vlaggetjes

En… fiets je straks naar de winkel?